Kako pristupiti Obiteljskoj kartici?

Obiteljska kartica namijenjena je 3plus obiteljima u Hrvatskoj (obitelji koje skrbe za troje ili više djece mlađih od 27 godina), koje se pridruže udruzi Obitelji 3plus kao redovni članovi.

 

Da olakšamo i ubrzamo korištenje pogodnosti našim članovima, Obiteljsku karticu razvili smo kao mobilnu aplikaciju Obitelji 3plus, tako da kartica ne postoji u fizičkom obliku. Redovnim članovima udruge Obitelji 3plus mobilna aplikacija dostupna je za Android uređaje (preuzmite ju ovdje) i za iOS uređaje (preuzmite ju ovdje). Osim pristupa Obiteljskoj kartici, mobilna aplikacija nudi i druge mogućnosti o kojima više možete pročitati OVDJE. Svojoj Obiteljskoj kartici dodatno možete pristupiti i putem Vašeg postojećeg Internet pretraživača, putem poveznice http://obitelji3plus.hr/app.

 

Svaki član obitelji ima svoju osobnu Obiteljsku karticu na čijoj se prvoj strani uz ime člana nalazi i broj njegove Obiteljske kartice. Na drugoj strani nalazi se bar kôd u kojem je sadržan broj Obiteljske kartice te datum do kojeg vrijedi članstvo u Udruzi. Bez obzira kako pristupate Obiteljskoj kartici, roditelji za prijavu mogu koristiti ili e-mail adresu navedenu prilikom učlanjenja u Udrugu ili svoj OIB, dok se djeca prijavljuju isključivo s OIB-om.

Odgoj troje ili više djece sigurno sa sobom nosi brojne izazove, s kojima se velike obitelji već generacijama nose. Kao priznanje za te napore, te kako bi pomogli u poboljšanju kvalitete obiteljskog života, pokrenuli smo Obiteljsku karticu.

Učlanite svoju veliku obitelj u udrugu Obitelji 3plus i omogućite joj brojne pogodnosti!