Kako pristupiti Obiteljskoj kartici?

Obiteljska kartica ne postoji u fizičkom obliku, nego je potrebno preuzeti mobilnu aplikaciju Obitelji 3plus. Mobilna aplikacija je potpuno besplatna, a dostupna je za Android uređaje (preuzmite ju ovdje) i za iOS uređaje (preuzmite ju ovdje). Osim pristupa Obiteljskoj kartici, mobilna aplikacija nudi i druge mogućnosti o kojima više možete pročitati OVDJE. Svojoj Obiteljskoj kartici dodatno možete pristupiti i ne koristeći mobilnu aplikaciju, i to tako da na svom mobitelu pristupite poveznici http://obitelji3plus.hr/app.

 

Svaki član obitelji ima svoju osobnu Obiteljsku karticu na čijoj se prvoj strani uz ime člana nalazi i broj njegove Obiteljske kartice. Na drugoj strani nalazi se bar kôd u kojem je sadržan broj Obiteljske kartice te datum do kojeg vrijedi članstvo u Udruzi. Bez obzira kako pristupate Obiteljskoj kartici, roditelji za prijavu mogu koristiti ili e-mail adresu navedenu prilikom učlanjenja u Udrugu ili svoj OIB, dok se djeca prijavljuju isključivo s OIB-om.

Kvalitetne i odgovorne obitelji važan su nositelj razvoja društva i na tom području želimo dati svoj doprinos. Uključite se i vi u ovaj projekt i učlanite se u udrugu Obitelji 3plus.