Aquapark Istralandia

Djeca
Kultura i zabava

Aquapark Istralandia je veliki vodeni park pozicioniran u općini Brtonigla. Od njegovog otvaranja 2014. godine ovo mjesto je savršena lokacija za ljetnu pustolovinu s atraktivnim toboganima i bazenima na ukupnoj površini od 81 000 m². Odlična vodena zabava u parku svake godine privuče ogroman broj posjetitelja i pravi je izbor za sve ljubitelje sporta i animacije. U sklopu vodenog parka organiziraju se i sportski turniri, igraonice i mađioničarski nastupi, a na raspolaganju su i ugostiteljski objekti sa raznovrsnom gastronomskom ponudom.

 

Za redovne članove udruge Obitelji 3plus Aquapark Istralandia pruža pogodnost od 15% popusta na cjelodnevne ulaznice aquaparka uz obvezu plaćanja kreditnim karticama. Cijena uključuje: ulaznicu, animacijski program za djecu i odrasle te korištenje svih atrakcija i bazena unutar aquaparka. Pogodnost se može realizirati uz predočenje Obiteljske kartice i osobne iskaznice na blagajni aquaparka.

 

Dječje ulaznice ne temelje se na starosti djeteta već na visini djeteta:

  • Do 100 cm visine – gratis ulaznica
  • Od 100 cm do 140 cm visine – reducirana ulaznica
  • Više od 140 cm visine – standardna ulaznica

Park uz nadoplatu omogućuje uslugu čuvanja psa. Uslugu nije moguće unaprijed rezervirati.

 

AQUAPARK ISTRALANDIA d.o.o.
Brtonigla, Ulica Ronki 1, Nova Vas
Tel: 052 866 900
http://istralandia.com/
info@istralandia.com

PARTNERI UDRUGE SU I:

ALPHA-M

ALPHA-M

Tehnika

Stolna i prijenosna računala prilagođena željama i potrebama kupaca te popravak računala u velikom modernom servisu uz mogućnost popravka računala i preko Interneta.

Pročitajte više...

Mediteran kamp

Mediteran kamp

Smještaj i odmor

Mediteran kamp nudi usluge iznajmljivanja smještaja u mobilnim kućicama NORD i glamping šatorima Adria Yachting u kampovima duž Hrvatskog priobalnog pojasa i otoka.

Pročitajte više...

NOVE IGRE

NOVE IGRE

Zdravlje

Edukacije i savjetovanja za pojedince, grupe i organizacije iz područja psihologije, psihoterapije, upravljanja ljudima i poslovnim procesima, te modernih tehnologija.

Pročitajte više...