Uključite se u inicijative i projekte za sretnije obitelji

Vodite poduzeće koje nudi proizvode ili usluge krajnjim privatnim korisnicima? Dobrodošli u mrežu partnera Obiteljske kartice! Osim pristupa našim članovima, čije potrošačke košarice su zbog brojnosti obitelji uvijek veće, Vašoj tvrtki osiguravamo promociju kroz naše kanale komunikacije s velikim obiteljima, a naša Obiteljska kartica može postati Vaš „klub lojalnosti“. Dovoljno je samo osmisliti Vašu ponudu ili izdvojiti iz nje određenu pogodnost za naše članove, a mi ćemo za Vas voditi sve ostalo. Kontaktirajte nas na info@obitelji3plus.hr!

Znate li da 86% hrvatskih građana živi u obiteljskim kućanstvima i da je svaki sedmi Hrvat član velikih obitelji? Udruga Obitelji 3plus u svojih nekoliko godina djelovanja već je pokrenula 10-ak društveno korisnih i uspješnih projekata i inicijativa za velike obitelji i njihovu djecu, čime postaje jedan od važnih pokretača pozitivnih promjena u hrvatskom društvu.

Uključite se u naše projekte i inicijative i povežite se sa svojim potrošačima kao kompanija koja podržava obiteljske vrijednosti i pozitivne promjene. Kao partner i sponzor u realizaciji projekata, i uz manju investiciju, imate mogućnost dodatne promocije koja gradi Vaš pozitivni imidž korištenjem naše suradnje u Vašem PR-u, te kroz našu promociju Vaše tvrtke i branda na svim našim tradicionalnim i digitalnim kanalima komunikacije. Kako bi mogućnost bila dostupna svima, pripremili smo i nekoliko sponzorskih paketa i mogućnosti suradnje, a za sve detalje kontaktirajte nas na info@obitelji3plus.hr.

Današnji potrošači od kompanija sve više očekuju pozitivan doprinos zajednici i društvu. A Vaša donacija može dati višestruke koriste za sve strane. Podržavanje društveno korisnih inicijativa ne doprinosi samo izgradnji pozitivnog imidža, već sva sponzorstva i donacije mogu biti Vaš porezno priznati odbitak.

Donacijom udruzi Obitelji 3plus osiguravate da velike obitelji imaju pristup Obiteljskoj kartici i da koriste pogodnosti koje partneri Obiteljske kartice nude. Također pomažete svakodnevnom funkcioniranju Udruge i osmišljavanju projekata i inicijativa koje Udruga pokreće za zajednicu i velike obitelji. Iznos donacije nije ograničen ni limitiran, a i Vaš najmanji doprinos može osigurati da i dalje zajedno radimo na pokretanju pozitivnih promjena u hrvatskom društvu.

Svoju donaciju možete uplatiti na račun Udruge sa sljedećim podatcima: Udruga obitelji s troje ili više djece, Jaruga 2b, 10000 Zagreb; IBAN: HR0323600001102677110 (Zagrebačka banka); svrha uplate: Donacija.

Želite se sami uključiti ili potaknuti svoje zaposlenike na volonterski rad koji će pozitivno doprinijeti Vašim potrošačima i zajednici? Ili sami imate neku društveno-korisnu ideju koju biste htjeli pokrenuti za društvo, a potakla bi dobrobit i velikih obitelji? Tada ste na pravom mjestu! Jer s udrugom Obitelji 3plus možete i bez financijskog doprinosa ostvariti svoje društveno-korisne ciljeve i pokrenuti ili podržati pozitivne promjene. Ne zaboravite da je jedno od najvećih zadovoljstava biti dio dobrih djela. Sve ideje i mogućnosti možemo raspraviti i dogovoriti zajedno – obratite nam se na info@obitelji3plus.hr!

Pozivamo sve potencijalne partnere koji se žele uključiti u ovaj projekt da nas kontaktiraju na info@obitelji3plus.hr.


Rad udruge Obitelji 3plus podupiru: