Vjerujete li u vrijednost i važnost ovoga što radimo?

POZIVAMO VAS DA BUDETE PODUPIRATELJ VELIKIH OBITELJI

Sva sredstva prikupljena donacijama biti će utrošena za daljnji razvoj Udruge i ostvarenje zadanih ciljeva. Svoju donaciju možete uplatiti na račun Udruge sa sljedećim podatcima: Udruga obitelji s troje ili više djece, Jaruga 2b, 10000 Zagreb; IBAN: HR0323600001102677110 (Zagrebačka banka); svrha uplate: Donacija.

Budite naš sponzor i omogućite ostvarenje naših projekata. Zauzvrat Vam nudimo promociju Vašeg brenda na web stranici, društvenim mrežama i u glasilima Udruge, promociju na izabranim događajima u organizaciji Udruge te isticanje pokroviteljstva nad određenim aktivnostima, ovisno o izabranom paketu. Za sve informacije oko sponzorstva slobodno nas kontaktirajte na info@obitelji3plus.hr.

Imate strast za velikim obiteljima, te vrijeme i vještine koje želite utrošiti za ovakav projekt? Dobrodošli! Kontaktirajte nas na info@obitelji3plus.hr!

Vodite poduzeće koje nudi proizvode ili usluge koje koriste 3plus obitelji te želite omogućiti velikim obiteljima povoljniji pristup i korištenje istima? Dobrodošli u mrežu partnera Udruge! Kontaktirajte nas na info@obitelji3plus.hr!

Poklonite svojim 3plus zaposlenicima, tj. onima koji skrbe za troje ili više djece, godišnju članarinu u Udruzi. Zauzvrat ćemo istaknuti Vašu tvrtku u kategoriji „Tvrtke prijatelji 3plus obitelji“ na web stranici Udruge. Iznos godišnje članarine je 150,00 HRK za obitelji s troje djece, 100,00 HRK za obitelji s četvero djece te 50,00 HRK za obitelji s petero i više djece. Kontaktirajte nas na info@obitelji3plus.hr!

Pozivamo sve potencijalne partnere koji se žele uključiti u ovaj projekt da nas kontaktiraju na info@obitelji3plus.hr.


Rad udruge Obitelji 3plus podupiru: