Rješenja za vaše 3plus financije na jednom mjestu

Rješenja za vaše 3plus financije na jednom mjestu

Upravljanje vlastitim financijama i budžetom uvijek je veliki izazov. Iz vlastitog iskustva 3plus roditeljstva znamo da je velikim obiteljima taj izazov još i veći. U današnje vrijeme tome doprinose i sve češće promjene koje se događaju na tržištu: od promjena cijena i inflacije zbog koje dostupni budžet treba još više rastegnuti za potrebe velike obitelji, promjena regulativa i davanja, do promjena kamatnih stopa i ponuda koje razne financijske institucije poput banaka, osiguravatelja i drugih nude. A cilj i želja svakog roditelja jest ne samo prehraniti svoju djecu, osigurati da bi preživjela, nego i omogućiti svojoj obitelji život i budućnost uz što manje stresa. To ste nam potvrdili i sami u prošlim anketama i vašim porukama, u kojima su među najčešćim temama koje vas zanimaju navedena planiranja budućnosti i upravljanje financijama u 3plus obiteljima.

 

U Udruzi obitelji 3plus posebno nam je važno pružiti velikim obiteljima Hrvatske podršku u postizanju mirnijeg i kvalitetnijeg života u svim aspektima. Stoga ovim putem nudimo svim članovima mogućnost dobivanja besplatnih aktualnih informacija i rješenja za sve 3plus financije na jednom mjestu.

 

  • Tražite informacije kako refinancirati nepovoljni ili nedostatan kredit?
  • Zanima Vas optimalni financijski plan za rješavanje stambenog pitanja?
  • Želite ugovoriti optimalno zdravstveno osiguranje s obzirom na sve težu situaciju u javnom zdravstvu?
  • Nedavni potresi i vremenske nepogode potakli su vas da razmislite o boljim pokrićima u osiguranju vaše privatne imovine?
  • Ili imate svoj biznis koji hrani vašu 3plus obitelji i koji želite osigurati?
  • Pandemijska situacija vas je potakla da osigurate sebe kao nositelja 3plus obitelji i pružite njima dodatnu financijsku zaštitu?
  • Čitate redovno o sve težim životnim uvjetima umirovljenika i tražite način kako pripremiti sebi bolju mirovinu?
  • A možda samo želite osigurati svojoj djeci (ili unucima) mirniji početak odrastanja i njihovog osamostaljenja, te im pripremiti određenu štednju?

Informirajte se o različitim mogućnostima koje su dostupne na tržištu, različitim rješenjima kao i različitim korisnim preporukama.

 

Kako su navedene teme osobne i individualne, a razgovor o njima traži povjerenje, u cilju Vaše sigurnosti i zaštite odgovori se pripremaju posebno za svaku obitelj ili pojedinca. Stoga ukoliko vas zanimaju ova i ostala slična pitanja, obratite nam se na sljedeću mail adresu s Vašim kontakt podacima: budzet@obitelji3plus.hr. Vaš upit s druge strane maila prate naši volonteri – stručnjaci s pregledom financijskog tržišta, potrebnim licencama nadležnih institucija i višegodišnjim iskustvom, a koji su i sami 3plus roditelji te iz vlastitih iskustava razumiju izazove i potrebe velikih obitelji.

 

Provjerite i promislite još jednom što Vaš budžet može osigurati za Vašu 3 plus obitelj!

OSTALE VIJESTI