O NAMA

SVRHA UDRUGE

CILJEVI UDRUGE

AFIRMATIVNO DRUŠTVENO OKRUŽENJE

Zalaganje za društveno okruženje koje će prepoznati i podupirati obitelji 3plus kao jednog od važnih nositelja sveobuhvatnog razvoja i budućnosti društva.

POBOLJŠANJE KVALITETE ŽIVOTA

Poboljšanje kvalitete života obitelji 3plus zalaganjem za javne i privatne beneficije te smanjenje društvenih i financijskih prepreka kako bi se olakšalo obiteljima da se odluče imati više djece.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Poticanje poslovnih subjekata na povećanu društvenu odgovornost prema obiteljima 3plus te zalaganje za učinkovitije usklađivanje profesionalnog i obiteljskog života.

JAVNA POLITIKA

Unaprjeđenje zakonodavnog, institucionalnog, financijskog i strateškog okvira u korist obitelji s troje ili više djece.

ZNANSTVENA ISTRAŽIVANJA

Promicanje znanstvenih istraživanja o različitim aspektima života obitelji 3plus doprinoseći tako razumijevanju posebnih interesa i potreba obitelji 3plus.

INFORMIRANJE I POVEZIVANJE

Pružanje informacija značajnih za obitelji 3plus te njihovo povezivanje s ciljem međusobne podrške i pomoći te poticanje međugeneracijske solidarnosti.

OSNAŽIVANJE OBITELJI

Osnaživanje obitelji u preuzimanju aktivne i odgovorne uloge u društvenom i javnom životu te poticanje cjeloživotnog učenja sa svrhom unaprjeđenja znanja i vještina članova obitelji 3plus.

PREDSTAVLJANJE I UMREŽAVANJE

Biti reprezentativni predstavnik obitelji s troje ili više djece u Republici Hrvatskoj te surađivati s udrugama i ostalim organizacijama koje imaju iste ili slične ciljeve.

ČLANOVI UDRUGE PO MJESTU STANOVANJA

UPRAVNI ODBOR UDRUGE

Ivan Malbašić

Ivan Malbašić

Predsjednik Udruge

Obiteljski entuzijast koji sa suprugom Sanjom i njihove četiri kćeri živi u Varaždinu. Profesija sveučilišnog profesora organizacije i menadžmenta omogućuje mu stalni kontakt s mladima koje ohrabruje da menadžerske vještine ne koriste samo u poslovanju, nego i u ostalim životnim situacijama, pa tako i u obitelji. Kao Predsjednik Udruge koordinira sve važnije aktivnosti i strateški promišlja njezin rast i razvoj.

Ivana Marić

Ivana Marić

Dopredsjednica Udruge

Svjesna kako su brak i roditeljstvo prevažni da bi im se pristupilo stihijski, sudjeluje u organizaciji raznih obiteljskih događanja i edukacija. Vjeruje da se mladi čovjek u okruženju obitelji može najbolje ostvariti i spremiti za život. Po struci diplomirana ekonomistica, no već duži niz godina radi samostalno kao vodičica za njemački i engleski jezik u Dubrovniku, u kojem s mužem Tonijem odgaja troje djece.

Kristian Jambrošić

Kristian Jambrošić

Član Upravnog odbora

Oženjen je i sa suprugom Blaženkom i njihovo četvero djece živi u Zagrebu. Kao sveučilišni profesor nastoji uskladiti svoje radne obveze i angažmane s obiteljskim zadatcima i aktivnostima. Želja mu je da obitelji s više djece postanu temelj budućnosti hrvatskog društva. Kao član Upravnog odbora Udruge brine o tehničkim i organizacijskim poslovima.

Vedrana Marić

Vedrana Marić

Članica Upravnog odbora

Po zanimanju liječnica, sa suprugom Goranom i njihovo petero djece živi u Zagrebu. Smatra da je za život u velikim obiteljima osim ljubavi i požrtvovnosti ključna dobra organizacija. Uspješne i funkcionalne obitelji mogu i trebaju poslužiti kao model koji će se preslikati na cijelo društvo.

Danijel Pokrajac

Danijel Pokrajac

Član Upravnog odbora

Zalaže se za podizanje kvalitetnih, snažnih i sretnih obitelji te za ispravnu percepciju mnogobrojnih obitelji kao idealnog mjesta za podizanje, rast i razvoj obitelji bogatog integriteta. Po struci ekonomist, zaposlen je u sektoru građevine i uređenju interijera, a kao čovjek s mora tradicionalno se bavi gostoprimstvom. Sa suprugom Danijelom i troje djece živi u Rovinju.

Zlatko Stapić

Zlatko Stapić

Član Upravnog odbora

Vjeruje da zalaganjem, znanjem, pozitivnim stavovima i pogledom prema jasno definiranim ciljevima Hrvatska može zaobići sve prepreke koje stoje na putu budućnosti naše djece. Kao sveučilišni profesor trudi se mladima prenijeti znanje, ali i želju za ostankom u našoj domovini. Obiteljske ciljeve pomaže mu ostvariti supruga Jelena, s kojom u radosti odgaja četvero djece. Živi u Varaždinu.

Maja Tenšek

Maja Tenšek

Članica Upravnog odbora

Informatičarka po struci sa zagrebačkim prebivalištem. Stekla je višegodišnje iskustvo rada na poslovima organizacije u bankarskom sektoru, a zatim otkrila da je obitelj najbolje mjesto i najbolji posao na kojem je nezamjenjiva kao supruga i kao majka. S mužem Vlatkom ima petero djece. U slobodno vrijeme svoje znanje i iskustvo prenosi mladim ženama promičući obiteljske vrijednosti.

Pozivamo vas na suradnju

Pridružite nam se i zajedno radimo na ispunjenju ciljeva Udruge!