O NAMA

NAŠA MISIJA

CILJEVI UDRUGE

AFIRMATIVNO DRUŠTVENO OKRUŽENJE

Zalaganje za društveno okruženje koje će prepoznati i podupirati obitelji 3plus kao jednog od važnih nositelja sveobuhvatnog razvoja i budućnosti društva.

POBOLJŠANJE KVALITETE ŽIVOTA

Poboljšanje kvalitete života obitelji 3plus zalaganjem za javne i privatne beneficije te smanjenje društvenih i financijskih prepreka kako bi se olakšalo obiteljima da se odluče imati više djece.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Poticanje poslovnih subjekata na povećanu društvenu odgovornost prema obiteljima 3plus te zalaganje za učinkovitije usklađivanje profesionalnog i obiteljskog života.

JAVNA POLITIKA

Unaprjeđenje zakonodavnog, institucionalnog, financijskog i strateškog okvira u korist obitelji s troje ili više djece.

ZNANSTVENA ISTRAŽIVANJA

Promicanje znanstvenih istraživanja o različitim aspektima života obitelji 3plus doprinoseći tako razumijevanju posebnih interesa i potreba obitelji 3plus.

INFORMIRANJE I POVEZIVANJE

Pružanje informacija značajnih za obitelji 3plus te njihovo povezivanje s ciljem međusobne podrške i pomoći te poticanje međugeneracijske solidarnosti.

OSNAŽIVANJE OBITELJI

Osnaživanje obitelji u preuzimanju aktivne i odgovorne uloge u društvenom i javnom životu te poticanje cjeloživotnog učenja sa svrhom unaprjeđenja znanja i vještina članova obitelji 3plus.

PREDSTAVLJANJE I UMREŽAVANJE

Biti reprezentativni predstavnik obitelji s troje ili više djece u Republici Hrvatskoj te surađivati s udrugama i ostalim organizacijama koje imaju iste ili slične ciljeve.

UPRAVNI ODBOR UDRUGE

Ivan Malbašić

Ivan Malbašić

Predsjednik Udruge

Obiteljski entuzijast koji sa suprugom Sanjom i njihove četiri kćeri živi u Varaždinu. Profesija sveučilišnog profesora organizacije i menadžmenta omogućuje mu stalni kontakt s mladima koje ohrabruje da menadžerske vještine ne koriste samo u poslovanju, nego i u ostalim životnim situacijama, pa tako i u obitelji. Kao predsjednik Udruge koordinira sve važnije aktivnosti i strateški promišlja njezin rast i razvoj.

Vedrana Marić

Vedrana Marić

Dopredsjednica Udruge

Po zanimanju liječnica, sa suprugom Goranom i njihovih šest sinova živi u Zagrebu. Smatra da je za život u velikim obiteljima osim ljubavi i požrtvovnosti ključna dobra organizacija. Uspješne i funkcionalne obitelji mogu i trebaju poslužiti kao model koji će se preslikati na cijelo društvo. Kao dopredsjednica Udruge posebno se brine o marketinškim poslovima i projektima Udruge.

Kristian Jambrošić

Kristian Jambrošić

Član Upravnog odbora

Oženjen je i sa suprugom Blaženkom i njihovo četvero djece živi u Zagrebu. Kao sveučilišni profesor nastoji uskladiti svoje radne obveze i angažmane s obiteljskim zadatcima i aktivnostima. Želja mu je da obitelji s više djece postanu temelj budućnosti hrvatskog društva. Kao član Upravnog odbora Udruge brine o tehničkim i organizacijskim poslovima.

Đurđica Mostarčić

Đurđica Mostarčić

Članica Upravnog odbora

Ovlaštena računovotkinja, uspješna poduzetnica i predsjednica Sekcije računovođa HOK-a, rado je viđena predavačica radi lakoće prijenosa informacija koje su poduzetnicima od iznimne važnosti. Sa suprugom Marinom svakodnevno uživa u pet tinejdžera i vjeruje da je obitelj važan temelj i dobra odskočna daska za sve izazove u životu.

Zlatko Stapić

Zlatko Stapić

Član Upravnog odbora

Vjeruje da zalaganjem, znanjem, pozitivnim stavovima i pogledom prema jasno definiranim ciljevima Hrvatska može zaobići sve prepreke koje stoje na putu budućnosti naše djece. Kao sveučilišni profesor trudi se mladima prenijeti znanje, ali i želju za ostankom u našoj domovini. Obiteljske ciljeve pomaže mu ostvariti supruga Jelena, s kojom u radosti odgaja četvero djece. Živi u Varaždinu.

IZVJEŠĆA O RADU UDRUGE