INOVAPRO

Dom

Djelatnost tvrtke INOVAPRO d.o.o. je projektiranje strojarskih i elektro instalacija za sve tipove građevina, izrada idejnog, glavnog i izvedbenog projekta strojarskih instalacija, elektro instalacija, instalacija vodovoda i odvodnje te projekata energetske učinkovitosti. Poduzeće provodi analize energetske učinkovitosti te poboljšanja na postojećim sustavima grijanja/hlađenja i proizvodnje energije uz konzalting. Njihove dvije poslovne jedinice nalaze se u Zagrebu i Splitu.

 

INOVAPRO d.o.o. svoj rast i razvoj temelji na projektima energetske učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije, nastojeći promovirati “zeleno, učinkovito i održivo” u svim aspektima poslovanja.

 

 

Redovnim članovima udruge Obitelji 3plus poduzeće INOVAPRO d.o.o. pruža 10% popusta na cijenu za izvođenje fotonaponske elektrane na obiteljskoj kući i 100 eura popusta na cijenu za izradu glavnog projekta za fotonaponsku elektranu na obiteljskoj kući. Popust se ostvaruje predočenjem Obiteljske kartice.

 

 

INOVAPRO d.o.o.

Split

Ulica hrvatske mornarice 4

 

Zagreb

Bani ulica 73

 

Tel: 01 6296274

https://www.inovapro.hr/#/home

inovapro@inovapro.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

ŠKOLSKA KNJIGA

ŠKOLSKA KNJIGA

Obrazovanje; Pokloni i knjige

Izdavačka kuća specijalizirana za područje odgoja i obrazovanja i prepoznatljiv zaštitni znak hrvatskog nakladništva. Do danas je objavila više od 50 tisuća naslova.

Pročitajte više...

TOKIĆ

TOKIĆ

Prijevoz

Najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj te ovlašteni uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste automobila.

Pročitajte više...

GHETALDUS OPTIKA

GHETALDUS OPTIKA

Zdravlje

Najprepoznatljivija i najveća tvrtka u optičkom sektoru u Hrvatskoj s višedesetljetnom tradicijom izvrsnosti izrade optičkih pomagala i 86 poslovnica diljem Hrvatske.

Pročitajte više...