INOVAPRO

Dom

Djelatnost tvrtke INOVAPRO d.o.o. je projektiranje strojarskih i elektro instalacija za sve tipove građevina, izrada idejnog, glavnog i izvedbenog projekta strojarskih instalacija, elektro instalacija, instalacija vodovoda i odvodnje te projekata energetske učinkovitosti. Poduzeće provodi analize energetske učinkovitosti te poboljšanja na postojećim sustavima grijanja/hlađenja i proizvodnje energije uz konzalting. Njihove dvije poslovne jedinice nalaze se u Zagrebu i Splitu.

 

INOVAPRO d.o.o. svoj rast i razvoj temelji na projektima energetske učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije, nastojeći promovirati “zeleno, učinkovito i održivo” u svim aspektima poslovanja.

 

 

Redovnim članovima udruge Obitelji 3plus poduzeće INOVAPRO d.o.o. pruža 10% popusta na cijenu za izvođenje fotonaponske elektrane na obiteljskoj kući i 100 eura popusta na cijenu za izradu glavnog projekta za fotonaponsku elektranu na obiteljskoj kući. Popust se ostvaruje predočenjem Obiteljske kartice.

 

 

INOVAPRO d.o.o.

Split, Ulica hrvatske mornarice 4

Zagreb, Bani ulica 73

Tel: 01 6296274

 

https://www.inovapro.hr/#/home

inovapro@inovapro.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

SVIJET PRIRODE

SVIJET PRIRODE

Smještaj i odmor

Nudi boravak u prirodi uz upoznavanje s autohtonim pasminama životinja, organizira dječje izlete, proslave rođendana, kampiranja, radionice, (polu)dnevna druženja.

Pročitajte više...

A1

A1

Tehnika

Prvi privatni mobilni operator u Hrvatskoj i lider u inovacijama na hrvatskom telekom tržištu koji pruža komunikacijske usluge na najmodernijim tehnologijama.

Pročitajte više...