Curaprox

Zdravlje

Curaprox kao vodeći švicarski brend proizvoda za oralnu higijenu zdravlje stavlja na prvo mjesto. U svom asortimanu sadrži privlačne, sigurne i učinkovite proizvode za djecu i odrasle osmišljene u suradnji s švicarskim doktorima dentalne medicine, dentalnim asistentima i sveučilišnim stručnjacima.

 

Tvrtka Curagen AG koja stoji iza ovog poznatog brenda stvorila je pravo bogatstvo znanja o različitim tehnikama čišćenja zuba i dentalnoj higijeni općenito, a sve sa jednim ciljem – očuvanje doživotnog zdravlja zuba i desni. U ponudi imaju različite proizvode poput hydrosonic soničnih četkica, međuzubnih četkica, gustih i mekanih četkica za odrasle, dječjih četkica, zubnih pasti za djecu i odrasle, tekućina za ispiranje usta, ortodontskih duda te baby prstene za grickanje koji pomažu kod nicanja prvih zubi.

 

Curaprox redovnim članovima udruge Obitelji 3plus odobrava 15% popusta na cjelokupni asortiman (osim na proizvode koji su na akciji, sniženju ili bilo kakvoj drugoj akcijskoj prodaji) putem web trgovine www.curaprox.hr, a popust se ostvaruje unosom promo kôda dostupnog u Obiteljskoj kartici u izborniku ”Ponude partnera”.

 

 

CURAPROX e-trgovina Hrvatska
Curaden Slovenija d.o.o.
Maribor (Slovenija), Perhavčeva ulica 36
Tel: 01 6310 755
https://curaprox.hr/
info@curaprox.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Kaštel Morosini-Grimani

Kaštel Morosini-Grimani

Kultura i zabava

Interpretacijski centar koji nudi sadržaje za cijelu obitelj – od Escape Castle avanture i multimedijalne izložbe pa sve do prezentacijskog centra lokalnih proizvoda.

Pročitajte više...

GHETALDUS OPTIKA

GHETALDUS OPTIKA

Zdravlje

Najprepoznatljivija i najveća tvrtka u optičkom sektoru u Hrvatskoj s višedesetljetnom tradicijom izvrsnosti izrade optičkih pomagala i 86 poslovnica diljem Hrvatske.

Pročitajte više...