Curaprox

Zdravlje

Curaprox kao vodeći švicarski brend proizvoda za oralnu higijenu zdravlje stavlja na prvo mjesto. U svom asortimanu sadrži privlačne, sigurne i učinkovite proizvode za djecu i odrasle osmišljene u suradnji s švicarskim doktorima dentalne medicine, dentalnim asistentima i sveučilišnim stručnjacima.

 

Tvrtka Curagen AG koja stoji iza ovog poznatog brenda stvorila je pravo bogatstvo znanja o različitim tehnikama čišćenja zuba i dentalnoj higijeni općenito, a sve sa jednim ciljem – očuvanje doživotnog zdravlja zuba i desni. U ponudi imaju različite proizvode poput hydrosonic soničnih četkica, međuzubnih četkica, gustih i mekanih četkica za odrasle, dječjih četkica, zubnih pasti za djecu i odrasle, tekućina za ispiranje usta, ortodontskih duda te baby prstene za grickanje koji pomažu kod nicanja prvih zubi.

 

Curaprox redovnim članovima udruge Obitelji 3plus odobrava 15% popusta na cjelokupni asortiman (osim na proizvode koji su na akciji, sniženju ili bilo kakvoj drugoj akcijskoj prodaji) putem web trgovine www.curaprox.hr, a popust se ostvaruje unosom promo kôda dostupnog u Obiteljskoj kartici u izborniku ”Ponude partnera”.

 

 

CURAPROX e-trgovina Hrvatska
Curaden Slovenija d.o.o.
Maribor (Slovenija), Perhavčeva ulica 36
Tel: 01 6310 755
https://curaprox.hr/
info@curaprox.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Prirodna kozmetika MENDULA

Prirodna kozmetika MENDULA

Zdravlje; Ljepota

Mendula nudi ručno rađenu prirodnu liniju kozmetike na bazi biljnih i eteričnih ulja i hidrolata biljaka karakterističnih za Primorje, te domaćeg i pčelinjeg meda.

Pročitajte više...

TRCZ AUTOMOBILI

TRCZ AUTOMOBILI

Prijevoz

Tržišni lider u prodaji rabljenih automobila s više od 2.500 prodanih automobila u godini. Uz prodaju rabljenih vozila nudi i širok spektar ostalih povezanih usluga.

Pročitajte više...

BTravel turistička agencija

BTravel turistička agencija

Smještaj i odmor

Turistička agencija sa širokom ponudom, od jednodnevnih izleta, ljetovanja, wellness programa i skijanja, do paketa aktivnog odmora, kao i europskih i dalekih putovanja.

Pročitajte više...