HESPO

Dom

Više od 700 zaposlenika u međimurskom gradu Prelogu već 30 godina osmišljava i izrađuje sve što vam treba za zdravo spavanje. Koristeći najbolje materijale proizvodimo sve što vašu sobu pretvara u oazu udobnosti — od madraca do namještaja.

 

Za redovne članove udruge Obitelji 3plus Hespo je pripremio 10% popusta na na cjelokupni asortiman (namještaj i dekoracija), osim na usluge dostave i montaže namještaja. Popust se odnose i na već snižene artikle namještaja snižene do 30% (namještaj na sniženju većem od 31% ne može se dodatno sniziti), kao i na već snižene artikle dekoracija snižene do 20% (ByBoo i Eleonora na sniženju većem od 21% ne može se dodatno sniziti).

 

DODATNA AKCIJA: Besplatna dostava za sve narudžbe u svibnju 2024. 

 

Pogodnost se može realizirati uz predočenje Obiteljske kartice u svim Hespo salonima u Hrvatskoj, kao i putem web stranicama hespo.hr gdje je potrebno unijeti jedinstveni promotivni kôd koji je dostupan u aplikaciji Obiteljska kartica u izborniku „Ponude partnera“.

 

 

Hilding Anders d.o.o.
Kralja Zvonimira 38, 40323 Prelog
Podrška: +385 40 650 000
https://hespo.hr/
info@hespo.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Ribarska kuća ILOK

Ribarska kuća ILOK

Smještaj i odmor

Ekološko imanje smješteno u idiličnom krajoliku neposredno uz moćnu rijeku Dunav. Potaknite emocije – doživite tradiciju u Iloku, europskoj destinaciji izvrsnosti!

Pročitajte više...

KentBank

KentBank

Obiteljska banka fokusirana na poslovanje s građanima te malim i srednjim poduzetnicima kojima na raspolaganju stoji 14 poslovnica i preko 1000 bankomata diljem Hrvatske.

Pročitajte više...