The Family

Restorani
Pokloni

 

Restoran The Family je smješten u samom centru grada Varaždina, sastavljen od mlade i ambiciozne ekipe kuhara i konobara – restoran The Family nudi bogatu ponudu hrane i pića uz pomno uređen interijer.

 

The Family je više od restorana – The Family je iskustvo. U sklopu objekta, imate priliku doživjeti najbolje iz Hrvatske – bilo da se radi o pomno odabranoj selekciji proizvoda u shopu ili o velikoj izloženoj kolekciji povijesnih dresova i memorabilija Hrvatske nogometne reprezentacije kojima su ispisane jedne od najvećih trenutaka Hrvatskog sporta.

 

Za redovne članove udruge Obitelji 3plus restoran The Family. Osigurava 15% popusta na cjenik restorana te ponudu suvenirnice. Pogodnost se može realizirati uz predočenje Obiteljske kartice u restoranu ili suvenirnici koja se nalazi u sklopu restorana.

 

 

Restoran i suvenirnica The Family
Ul. Braće Radića 1, 42000 Varaždin
Rezervacija: +385 42 420 104
https://thefamily.hr/
info@thefamily.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Pinchtoys

Pinchtoys

Djeca

Pinchtoys ručno rađene igračke su kvalitetne i sigurne za djecu, ekološki su prihvatljive, razvijaju motoriku i svojim izgledom mogu se uklopiti u svačiji dom.

Pročitajte više...

KOKOLINGO

KOKOLINGO

Djeca; Zdravlje

Prva digitalna logopedska vježbenica osmišljena u Hrvatskoj za pomoć djeci s artikulacijskim poremećajima. Uz KOKOLINGO svaki dan vježbamo izgovor pravilan!

Pročitajte više...