Perfecta Dreams premium je brand kreveta i madraca, te visoko kvalitetnog asortimana za zdravo spavanje, a zahvaljujući vjernim kupcima na tržištu smo više od 30 godina. Ekološki odgovorna proizvodnja, najkvalitetniji repromaterijali i strojevi, Perfecta slijedi prirodu kao uzor i dobar izvor inspiracije.

 

Za redovne članove udruge Obitelji 3plus Perfecta Dreams je pripremio 10% popusta na na cjelokupni asortiman (namještaj i dekoracija), osim na usluge dostave i montaže namještaja. Popust se odnose i na već snižene artikle namještaja snižene do 30% (namještaj na sniženju većem od 31% ne može se dodatno sniziti), kao i na već snižene artikle dekoracija snižene do 20% (ByBoo i Eleonora na sniženju većem od 21% ne može se dodatno sniziti).

 

Pogodnost se može realizirati uz predočenje Obiteljske kartice u svim Perfecta Dreams salonima u Hrvatskoj, kao i putem web stranicama Perfecta.hr gdje je potrebno unijeti jedinstveni promotivni kôd koji je dostupan u aplikaciji Obiteljska kartica u izborniku „Ponude partnera“.

 

 

Hilding Anders d.o.o.
Kralja Zvonimira 38, 40323 Prelog – Croatia
Podrška: +385 40 650 000
https://perfecta.hr/
info@perfecta.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

HOLSPICO

HOLSPICO

Obrazovanje

Holspico je konzultantska tvrtka koja pruža usluge stručnog savjetovanja i edukacija iz poduzetništva i menadžmenta kroz konzultantske projekte i profesionalne edukacije.

Pročitajte više...

INSPER TIM

INSPER TIM

Hrvatsko poduzeće koje nudi usluge krajobraznog uređenja okućnice, najam šatora i popratnog inventara te najam imanja „Dabar“ za proslave i druženja.

Pročitajte više...

Fanon

Fanon

Fanon je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom koja proizvodi stočnu hranu za govedarstvo, svinjogojstvo, peradarstvo, ovce, koze, kuniće i zečeve.

Pročitajte više...