Amadria Park

Smještaj i odmor

Amadria Park je hrvatski hotelijerski lanac s višegodišnjom obiteljskom tradicijom i visokom kvalitetom usluge na tri lokacije – Šibenik, Opatija i Zagreb. Svojim gostima pruža autentično iskustvo prilagođavajući se individualnim potrebama gosta i teži stalnom razvoju ponuda, proizvoda i usluga. Sinonim je za toplu obiteljsku atmosferu gdje posebnu pažnju pridaju svakom detalju njegujući istu filozofiju poslovanja od samih početaka.

 

Hotelski lanac Amadria Park počeo je sa djelovanjem 2017. godine spajanjem Milenij hotela i Solaris Resort-a u jedan brend čiji je cilj pružanje visoko kvalitetne usluge i kreiranje jedinstvenih doživljaja odmora. Novom brendu se pridružio i novi heritage hotel u centru Zagreba – Amadria Park Capital. Svake godine radi se na širenju ponude – prvi Aquapark u Dalmaciji, prvi konvencijski centar u Hrvatskoj, Dalmatinsko Etno selo samo je dio jedinstvene i autentične proizvoda ponude koje pruža ovaj lanac.

 

Redovnim članovima udruge Obitelji 3plus Amadria Park pruža pogodnost od 15% popusta na objavljeni cjenik smještaja (fleksibilne cijene), a popust se ostvaruje unosom promo kôda dostupnog u Obiteljskoj kartici u izborniku ”Ponude partnera”. Navedeni popust ne odnosi se na posebne ponude.

 

 

 

Amadria Park

Šibenik, Hoteli Solaris 86
Tel: 022 361 001

Opatija, Viktora Cara Emina 6
Tel: 051 278 007

Zagreb, Jurišićeva ulica 22
Tel: 051 278 007

https://www.amadriapark.com/hr/
info@amadriapark.com

PARTNERI UDRUGE SU I:

SIGA

SIGA

Odjeća i obuća

Jedan od vodećih distributera osobne zaštitne opreme u Hrvatskoj kojeg kao pouzdanog partnera prepoznaje nekoliko tisuća tvrtki, te još puno više krajnjih korisnika.

Pročitajte više...

Postolar CIPELIĆ

Postolar CIPELIĆ

Odjeća i obuća

Uz popravak obuće, mijenja zatvarače na obući, torbama i ruksacima, popravlja tenisice te sav sportski program, a izrađuje i sve vrste ključeva i auto ključeva.

Pročitajte više...