INSPER TIM

Dom
Kultura i zabava

INSPER TIM je svestrana mala firma na području Velike Gorice koja pruža uslugu izrade idejnih projekata krajobraznog uređenja okućnica s naglaskom na jednostavnost, funkcionalnost i samoodrživost. Također, u ponudi su i usluge vezane za proslave i zabave: najam šatora, stolova sa klupama, visokih stolova i suncobrana.

 

U ponudi je i najam njihovog imanja “Dabar” – jedan lijepi komadić prirode, nadomak Zagreba, gdje se ori milozvučan ptičji pjev, uz žubor potoka i šuštanje krošanja i poneki koristan sadržaj za iće i piće, igru i odmor. Ako trebate prostor na otvorenom u prirodnom okruženju s popratnim sadržajem za proslave, radionice, igraonice, edukacije, druženja, kampiranja, odmor s obitelji – tu smo za vas! Imanje možete pogledati na OVDJE.

 

Redovnim članovima Udruge INSPER TIM omogućuje sljedeće pogodnosti:

  • 15% popusta za uslugu izrade idejnog projekta krajobraznog uređenja okućnice
  • 15% popusta za uslugu najma šatora, stolova s klupama, visokih stolova i suncobrana
  • 15% popusta za uslugu najma imanja “Dabar”

Popust se odobrava uz predočenje Obiteljske kartice.

 

 

INSPER TIM d.o.o.
Donja Lomnica, Deverićeva 76
Tel: 095 567 7419
marjan.peric@gmail.com

ili

Tel: 095 574 0850
nina150887@gmail.com

PARTNERI UDRUGE SU I:

Kamp VALKANELA

Kamp VALKANELA

Smještaj i odmor

Atraktivna plaža i veliki bazenski kompleks, novoopremljene parcele na odličnim pozicijama ili pak mobilne kućice sa zajedničkim bazenom, te kontinuirano novi sadržaji.

Pročitajte više...

Prirodna kozmetika MENDULA

Prirodna kozmetika MENDULA

Zdravlje; Ljepota

Mendula nudi ručno rađenu prirodnu liniju kozmetike na bazi biljnih i eteričnih ulja i hidrolata biljaka karakterističnih za Primorje, te domaćeg i pčelinjeg meda.

Pročitajte više...