INSPER TIM

Dom
Kultura i zabava

INSPER TIM je svestrana mala firma na području Velike Gorice koja pruža uslugu izrade idejnih projekata krajobraznog uređenja okućnica s naglaskom na jednostavnost, funkcionalnost i samoodrživost. Također, u ponudi su i usluge vezane za proslave i zabave: najam šatora, stolova sa klupama, visokih stolova i suncobrana.

 

U ponudi je i najam njihovog imanja “Dabar” – jedan lijepi komadić prirode, nadomak Zagreba, gdje se ori milozvučan ptičji pjev, uz žubor potoka i šuštanje krošanja i poneki koristan sadržaj za iće i piće, igru i odmor. Ako trebate prostor na otvorenom u prirodnom okruženju s popratnim sadržajem za proslave, radionice, igraonice, edukacije, druženja, kampiranja, odmor s obitelji – tu smo za vas! Imanje možete pogledati na OVDJE.

 

Redovnim članovima Udruge INSPER TIM omogućuje sljedeće pogodnosti:

  • 15% popusta za uslugu izrade idejnog projekta krajobraznog uređenja okućnice
  • 15% popusta za uslugu najma šatora, stolova s klupama, visokih stolova i suncobrana
  • 15% popusta za uslugu najma imanja “Dabar”

Popust se odobrava uz predočenje Obiteljske kartice.

 

 

INSPER TIM d.o.o.
Donja Lomnica, Deverićeva 76
Tel: 095 567 7419
marjan.peric@gmail.com

ili

Tel: 095 574 0850
nina150887@gmail.com

PARTNERI UDRUGE SU I:

Terme SVETI MARTIN

Terme SVETI MARTIN

Smještaj i odmor

Posebna destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness s kompleksom zatvorenih bazena s termalnom vodom, ljetnim aquaparkom i gastronomskim punktovima.

Pročitajte više...

pero®

pero®

Dom

Ekološki brend sredstava za čišćenje, pranje i njegu rublja i osobnu higijenu napravljenih od isključivo prirodnih sastojaka čuva naš okoliš i ne šteti našim voljenima.

Pročitajte više...