MAŠLEK kreativna stvaraonica bavi se proizvodnjom maštovitih ukrasa za kosu za male i velike.

Nastala je kao rezultat kreativnosti jedne mame trojice sinova i jedne kćeri koja ne voli nositi “mašleke”, pa je mama odlučila “mašleke” raditi za druge djevojčice. Tako je započela poslovna pustolovina koja iz dana u dan raste i stvara nove kombinacije špangica, gumica, trakica i rajfova za kosu. Postoji mogućnost izrade ukrasa po narudžbi.

 

Redovnim članovima udruge Obitelji 3plus, MAŠLEK kreativna stvaraonica pruža 10% popusta na kupnju proizvoda koji se mogu vidjeti i naručiti preko društvene mreže čiji link se nalazi OVDJE.

Popust se ostvaruje uz predočenje Obiteljske kartice.

 

MAŠLEK kreativna stvaraonica, obrt za izradu ukrasa i unikatnih predmeta
Vinogradi Ludbreški, Kratka ulica 19
Tel: 098 9260179
ks.maslek@gmail.com

PARTNERI UDRUGE SU I:

Hespo

Hespo

Hespo je jedina hrvatska tvrtka u potpunosti fokusirana na poboljšanje kvalitete spavanja. Vjerujemo da životni i poslovni uspjesi započinju zdravim snom.

Pročitajte više...

Ribarska kuća ILOK

Ribarska kuća ILOK

Smještaj i odmor

Ekološko imanje smješteno u idiličnom krajoliku neposredno uz moćnu rijeku Dunav. Potaknite emocije – doživite tradiciju u Iloku, europskoj destinaciji izvrsnosti!

Pročitajte više...

Kamp VALKANELA

Kamp VALKANELA

Smještaj i odmor

Atraktivna plaža i veliki bazenski kompleks, novoopremljene parcele na odličnim pozicijama ili pak mobilne kućice sa zajedničkim bazenom, te kontinuirano novi sadržaji.

Pročitajte više...