Kvantum-tim

Zdravlje

 

Kvantum-tim je poduzeće koje već više od dva desetljeća djeluje na području prevencije, kontrole i terapije gdje zauzima vodeću poziciju na hrvatskom tržištu s asortimanom od preko 6.000 proizvoda namijenjenih obiteljskom zdravlju i medicinskim profesionalcima. Širok spektar partnera uključuje veledrogerije, ljekarne, specijalizirane trgovine, bolnice, poliklinike, domove zdravlja, ordinacije, patronažne službe, domove za starije, te obrazovne ustanove poput fakulteta i škola.

 

Kvantum-tim surađuje s uglednim i pouzdanim proizvođačima i distributerima, čime se garantira visoka kvaliteta ne samo proizvoda u bogatoj ponudi tvrtke, već i usluga koje obuhvaćaju održavanje i njihovo servisiranje. Ovakav pristup osigurava da Kvantum-tim nudi ne samo proizvode, već i cjelovita rješenja koja zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i pouzdanosti.

 

Redovnim članovima udruge Obitelji 3plus Kvantum-tim pruža pogodnost od 10% popusta i ostvaruje se unosom promo kôda dostupnog u Obiteljskoj kartici u izborniku ”Ponude partnera”.

 

Posebna ponuda 15% popusta na proizvode iz linije Vitammy do 30. travnja 2024. dostupna je OVDJE. Poseban kod za popust nalazi se u aplikaciji Obiteljska kartica. Sve narudžbe vrše se preko web shopa www.kvantum-tim.hr.

 

Navedeni popust ne odnosi se na proizvode koji su već sniženi niti se može kombinirati s drugim popustima. Sve proizvode iz ponude Kvantum-tima možete pronaći u najvećoj web medicinskoj trgovini www.kvantum-tim.hr.

 

Kvantum tim d.o.o.

Zagreb, Voćarska 6a, Rakitje

Tel: 01 3637 453

www.kvantum-tim.hr

prodaja@kvantum-tim.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Prirodna kozmetika MENDULA

Prirodna kozmetika MENDULA

Zdravlje; Ljepota

Mendula nudi ručno rađenu prirodnu liniju kozmetike na bazi biljnih i eteričnih ulja i hidrolata biljaka karakterističnih za Primorje, te domaćeg i pčelinjeg meda.

Pročitajte više...

TRCZ AUTOMOBILI

TRCZ AUTOMOBILI

Prijevoz

Tržišni lider u prodaji rabljenih automobila s više od 2.500 prodanih automobila u godini. Uz prodaju rabljenih vozila nudi i širok spektar ostalih povezanih usluga.

Pročitajte više...

HEMA sport

HEMA sport

HEMA sport webshop nudi ergonomske nosiljke, marame, slingove za bebe i djecu koje pružaju pravilan položaj. Uz program za nošenje, nudi i sportsku opremu za sve uzraste.

Pročitajte više...