Fanon

Dom

Tvrtka Fanon d.o.o. obiteljska je tvrtka, a u 100% hrvatskom vlasništvu. Osnovana je zbog uviđanja potrebe tržišta za hranom za životinje, ali i zbog želje za uvođenjem novih koncepata na farme koji su nastali kao plod osluškivanja i rada na farmama. Zapošljava oko 140 ljudi te posluje na nekoliko lokacija. Trenutno Fanon d.o.o. drži dobar dio slobodnog tržišta stočne hrane u RH i spada u sam vrh komercijalnih proizvođača stočne hrane.

 

Marljivošću kao i konstantnim ulaganjem u znanje tvrtka je pronašla tržišnu poziciju kraj konkurentskih proizvođača s dugogodišnjim tradicijama iza sebe. To je iziskivalo individualan pristup prema kupcu, maksimalno iskorištavanje vlastitih resursa, brige o stadu, mikroklimatskim uvjetima i sl. Razvijanje R&D sektora te suradnja s vodećim europskim sveučilištima i laboratorijima potvrdila je da je smjer tvrtke proaktivan kao i inovativan. Kako bi dala garanciju na kvalitetu, implementirala je najzahtjevnije i najcjenjenije sustave kvalitete u Europi (QS, GMP+, VLOG, Pastus+, KAT, A-Futter, FSSC 22000, ISCC s bazom ISO i HACCP). Svi ti certifikati doprinijeli su izvozu te uz vanjske partnere i suradnike stvorili respektabilnu stručnu mrežu nutricionista i kupaca.

 

FANON d.o.o. redovnim članovima udruge Obitelji 3plus odobrava 10% popusta na cjelokupni asortiman u svim maloprodajnim objektima koji posluju pod trgovačkim nazivom Cibo centri. Popust se ostvaruje predočenjem Obiteljske kartice.

 

 

FANON d.o.o.

Petrijanec, Vladimira Nazora 126

Tel: 042 714 700

042 250 381

PARTNERI UDRUGE SU I:

INSPER TIM

INSPER TIM

Hrvatsko poduzeće koje nudi usluge krajobraznog uređenja okućnice, najam šatora i popratnog inventara te najam imanja „Dabar“ za proslave i druženja.

Pročitajte više...

CROATA

CROATA

Odjeća i obuća; Pokloni i knjige

Nudi širok izbor posebno dizajniranih i ručno izrađenih kravata, ženske rupce i šalove, muške i ženske košulje, prsluke, modne dodatke od kože, svile i metala, te nakit.

Pročitajte više...