Kabinet BASELINE

Djeca
Zdravlje

Ljekarna Mihaljević Vučemilo u Zagrebu pruža usluge izdavanja i prodaje lijekova, medicinskih proizvoda, dijetetskih i kozmetičkih proizvoda, dječje hrane te drugih sredstava za zaštitu zdravlja. Ljekarna izrađuje i izdaje personalizirane magistralne pripravke te pruža farmakoterapijsko savjetovanje vezano za uporabu lijekova, dodataka prehrani, održanje zdravlja i praćenje plodnosti putem Billingsove ovulacijske metode.

 

Za članove udruge Obitelji 3plus Ljekarna Mihaljević Vučemilo je pripremila 10% popusta na sve dodatke prehrani i kozmetiku. Proizvode je moguće kupiti u ljekarničkoj jedinici u Zagrebu. Pogodnosti se realiziraju uz predočenje Obiteljske kartice u poslovnici.

 

 

Ljekarna Danica Mihaljević, mag.pharm. i Iva Vučemilo, mag.pharm
Zagreb, Samoborska cesta 65
Tel: 01 3734 027
info@ljekarna-mihaljevic.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

NOVE IGRE

NOVE IGRE

Zdravlje

Edukacije i savjetovanja za pojedince, grupe i organizacije iz područja psihologije, psihoterapije, upravljanja ljudima i poslovnim procesima, te modernih tehnologija.

Pročitajte više...

Pinchtoys

Pinchtoys

Djeca

Pinchtoys ručno rađene igračke su kvalitetne i sigurne za djecu, ekološki su prihvatljive, razvijaju motoriku i svojim izgledom mogu se uklopiti u svačiji dom.

Pročitajte više...

Mozaik knjiga

Mozaik knjiga

Obrazovanje; Pokloni i knjige

Mozaik knjiga jedna je od najvećih izdavačkih kuća u Hrvatskoj. Izdaje preko 150 novih naslova godišnje i prepoznat je kao izdavač za sve generacije.

Pročitajte više...