NajNaj

Djeca

Trgovina NajNaj distribuira proizvode u koje se roditelji uvijek mogu pouzdati i koji će im koristiti i podržati ih u njihovom roditeljstvu i aktivnom životu. Na prvom mjestu je sigurnost, zatim povezanost s djetetom i posvećenost izgradnji dugoročnog odnosa povjerenja. Najviši stupanj sigurnosti za djecu bitan je bilo da se radi o vožnji u automobilu ili kolicima, prijenosu djeteta u nosiljci ili opremi koju će roditelji koristiti u kući. Zatim je tu savršena funkcionalnost proizvoda koja osigurava da u proizvodima koje zastupamo jednako uživaju i djeca i roditelji i na kraju prekrasan dizajn za svačiji ukus. Tako trgovina NajNaj u ponudi ima opremu za bebe i djecu, odjeću, obuću, igračke i još mnogo toga za vaše najmlađe.

 

Za članove udruge Obitelji 3plus trgovina NajNaj.eu je pripremila 10% popusta na ukupni iznos kupovine nesniženih artikala na najnaj.eu webshopu. Popust se ostvaruje primjenom koda dostupnog u digitalnoj aplikaciji Obitelji 3plus.

 

Mikroedra d.o.o.
Zagreb, Radnička cesta 34a
Tel: 01 4822 132
www.najnaj.eu

info@najnaj.eu

PARTNERI UDRUGE SU I:

BIOVITALIS

BIOVITALIS

Zdravlje

Snaga prirode obogaćena znanjem i inovativnošću u srcu je svakog Biovitalis® proizvoda, u skladu s filozofijom ovog proizvođača kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani.

Pročitajte više...

PRIMA

PRIMA

Dom

Prima je hrvatski proizvođač namještaja, a ujedno i najveći lanac salona namještaja u Hrvatskoj čiji se proizvodi mogu nabaviti u svim hrvatskim županijama.

Pročitajte više...