Zapi je platforma za cjelovito, usmjereno i aktivno učenje, mjesto zamišljeno kao dom  gdje se odvije spontano, opušteno, autentično učenje i povezivanje. Ova platforma za obiteljsko obrazovanje namijenjena roditeljima, odgojiteljima, učiteljima, a napose djeci osnovnoškolskog uzrasta. Zapi nudi kurikulume iz različitih područja obrazovanja, posebno ona manje zastupljena u školskom sustavu kao što su: poduzetništvo, kreativno likovno stvaralaštvo, izgradnja karaktera, Montessori knjižice za mlade čitače, STEM program (proljeće 2024.) te edukacije iz područja roditeljstva i obrazovanja.

 

Redovnim članovima udruge Obitelji 3 plus ZAPI pružan popust od 15% na sve usluge, edukacije, i obrazovne resurse na Zapi platformi za obiteljsko učenje. Popust se ostvaruje unosom koda koji je dostupan u aplikaciji Obiteljska kartica.

 

ZAPI, obrt za edukaciju

Rijeka, Pionirska 8

https://zapi.education/

zapi@zapi.education

PARTNERI UDRUGE SU I:

INOVAPRO

INOVAPRO

Inovapro d.o.o. je specijalizirana tvrtka koja raspolaže ekspertizom u području projektiranja strojarskih i elektro instalacija za sve tipove građevina.

Pročitajte više...

Kamp VALKANELA

Kamp VALKANELA

Smještaj i odmor

Atraktivna plaža i veliki bazenski kompleks, novoopremljene parcele na odličnim pozicijama ili pak mobilne kućice sa zajedničkim bazenom, te kontinuirano novi sadržaji.

Pročitajte više...

JADRAN ČARAPE

JADRAN ČARAPE

Odjeća i obuća

Lider u proizvodnji i prodaji ženskih, muških i dječjih čarapa u regiji, koji svoje proizvode nudi u najvećim trgovačkim lancima te u širokoj mreži vlastitih trgovina.

Pročitajte više...