Zapi je platforma za cjelovito, usmjereno i aktivno učenje, mjesto zamišljeno kao dom  gdje se odvije spontano, opušteno, autentično učenje i povezivanje. Ova platforma za obiteljsko obrazovanje namijenjena roditeljima, odgojiteljima, učiteljima, a napose djeci osnovnoškolskog uzrasta. Zapi nudi kurikulume iz različitih područja obrazovanja, posebno ona manje zastupljena u školskom sustavu kao što su: poduzetništvo, kreativno likovno stvaralaštvo, izgradnja karaktera, Montessori knjižice za mlade čitače, STEM program (proljeće 2024.) te edukacije iz područja roditeljstva i obrazovanja.

 

Redovnim članovima udruge Obitelji 3 plus ZAPI pružan popust od 15% na sve usluge, edukacije, i obrazovne resurse na Zapi platformi za obiteljsko učenje. Popust se ostvaruje unosom koda koji je dostupan u aplikaciji Obiteljska kartica.

 

ZAPI, obrt za edukaciju

Rijeka, Pionirska 8

https://zapi.education/

zapi@zapi.education

PARTNERI UDRUGE SU I:

Adventure park Sky Fox

Adventure park Sky Fox

Kultura i zabava

Adventure park Sky Fox smješten je u Istri i namijenjen je zabavi, opuštanju te iskušavanju vlastitih granica uz maksimalnu sigurnost i pomoć ovlaštenih instruktora.

Pročitajte više...

NOVE IGRE

NOVE IGRE

Zdravlje

Edukacije i savjetovanja za pojedince, grupe i organizacije iz područja psihologije, psihoterapije, upravljanja ljudima i poslovnim procesima, te modernih tehnologija.

Pročitajte više...

VIRTOGRAD

VIRTOGRAD

Djeca; Obrazovanje

Program Virtograd pruža edukacije otkrivanja potencijala i poticanja cjelovitog razvoja djece. Namijenjen je djeci, roditeljima i stručnjacima za rad s djecom.

Pročitajte više...