Glas Koncila

Obrazovanje
Pokloni i knjige

Glas Koncila je novinsko-izdavačka kuća s polustoljetnom tradicijom izdavanja katoličkog tjednika, dječjeg mjesečnika Malog koncila te knjižnih i drugih izdanja vjerskog sadržaja.

 

Za članove udruge Obitelji 3plus Glas Koncila pruža popust od 30% na sva svoja knjižna izdanja. Uz godišnju pretplatu na novine Glas Koncila članovima udruge također daruje broj godišnjih pretplata na dječji mjesečnik MAK sukladno broju osnovnoškolske i predškolske djece u obitelji.

 

U knjižari u Zagrebu (Kaptol 8) sve pogodnosti mogu se ostvariti predočenjem Obiteljske kartice, dok je za kupnju u webshopu potrebno unijeti jedinstveni promo kôd koji je dostupan u Obiteljskoj kartici u izborniku “Ponude partnera”. Kôd se upisuje pri odabiru načina plaćanja u košarici web knjižare, a popust od 30% ostvaruje se na sve redovne cijene proizvoda u košarici, osim na artikle koji su već u akcijskoj ponudi i pretplate. Za pogodnost besplatnih pretplata na dječji mjesečnik MAK uz kupnju pretplate na Glas Koncila, u posebno polje potrebno je upisati broj potrebnih pretplata (sukladno broju osnovnoškolske i predškolske djece u obitelji).

 

 

 

Glas Koncila
Zagreb, Kaptol 8
Tel: 01 4874 300
https://knjizara.glas-koncila.hr
web-izlog@glas-koncila.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Resort AMARIN

Resort AMARIN

Smještaj i odmor

Omiljeno odredište za obitelji s djecom, usred zelenila, nadomak mora, uz bogatu ponudu sportskih i zabavnih sadržaja, cjelodnevne programe animacije za sve uzraste.

Pročitajte više...

MURA PEHNEC

MURA PEHNEC

Odjeća i obuća

Posebnost brenda Mura Pehnec je unikatnost svih ženskih torbi u ponudi pa ne postoje dvije jednake torbe u asortimanu. Svaka torba ručno je rađena, rezana, šivana.

Pročitajte više...

Adventure park Sky Fox

Adventure park Sky Fox

Kultura i zabava

Adventure park Sky Fox smješten je u Istri i namijenjen je zabavi, opuštanju te iskušavanju vlastitih granica uz maksimalnu sigurnost i pomoć ovlaštenih instruktora.

Pročitajte više...