Glas Koncila

Obrazovanje
Pokloni i knjige

Glas Koncila je novinsko-izdavačka kuća s polustoljetnom tradicijom izdavanja katoličkog tjednika, dječjeg mjesečnika Malog koncila te knjižnih i drugih izdanja vjerskog sadržaja.

 

Za članove udruge Obitelji 3plus Glas Koncila pruža popust od 30% na sva svoja knjižna izdanja. Uz godišnju pretplatu na novine Glas Koncila članovima udruge također daruje broj godišnjih pretplata na dječji mjesečnik MAK sukladno broju osnovnoškolske i predškolske djece u obitelji.

 

U knjižari u Zagrebu (Kaptol 8) sve pogodnosti mogu se ostvariti predočenjem Obiteljske kartice, dok je za kupnju u webshopu potrebno unijeti jedinstveni promo kôd koji je dostupan u Obiteljskoj kartici u izborniku “Ponude partnera”. Kôd se upisuje pri odabiru načina plaćanja u košarici web knjižare, a popust od 30% ostvaruje se na sve redovne cijene proizvoda u košarici, osim na artikle koji su već u akcijskoj ponudi i pretplate. Za pogodnost besplatnih pretplata na dječji mjesečnik MAK uz kupnju pretplate na Glas Koncila, u posebno polje potrebno je upisati broj potrebnih pretplata (sukladno broju osnovnoškolske i predškolske djece u obitelji).

 

 

 

Glas Koncila
Zagreb, Kaptol 8
Tel: 01 4874 300
https://knjizara.glas-koncila.hr
web-izlog@glas-koncila.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Plac.hr

Plac.hr

Hrana

Plac.hr je poduzeće koje se bavi maloprodajom svježeg voća, povrća i domaćih proizvoda izrazite kvalitete koje nabavlja od malih proizvođača diljem Hrvatske.

Pročitajte više...

Igraonica ŠARENI BALON

Igraonica ŠARENI BALON

Djeca; Kultura i zabava

Mjesto sigurne i vesele igre – uz proslave rođendana u igraonici, djeca i roditelji mogu sudjelovati u zabavnim i edukativnim radionicama svaki dan kroz tjedan i vikend.

Pročitajte više...

HEMA sport

HEMA sport

HEMA sport webshop nudi ergonomske nosiljke, marame, slingove za bebe i djecu koje pružaju pravilan položaj. Uz program za nošenje, nudi i sportsku opremu za sve uzraste.

Pročitajte više...