Glas Koncila

Obrazovanje
Pokloni i knjige

Glas Koncila je novinsko-izdavačka kuća s polustoljetnom tradicijom izdavanja katoličkog tjednika, dječjeg mjesečnika Malog koncila te knjižnih i drugih izdanja vjerskog sadržaja.

 

Za članove udruge Obitelji 3plus Glas Koncila pruža popust od 30% na sva svoja knjižna izdanja. Uz godišnju pretplatu na novine Glas Koncila članovima udruge također daruje broj godišnjih pretplata na dječji mjesečnik MAK sukladno broju osnovnoškolske i predškolske djece u obitelji.

 

U knjižari u Zagrebu (Kaptol 8) sve pogodnosti mogu se ostvariti predočenjem Obiteljske kartice, dok je za kupnju u webshopu potrebno unijeti jedinstveni promo kôd koji je dostupan u Obiteljskoj kartici u izborniku “Ponude partnera”. Kôd se upisuje pri odabiru načina plaćanja u košarici web knjižare, a popust od 30% ostvaruje se na sve redovne cijene proizvoda u košarici, osim na artikle koji su već u akcijskoj ponudi i pretplate. Za pogodnost besplatnih pretplata na dječji mjesečnik MAK uz kupnju pretplate na Glas Koncila, u posebno polje potrebno je upisati broj potrebnih pretplata (sukladno broju osnovnoškolske i predškolske djece u obitelji).

 

 

 

Glas Koncila
Zagreb, Kaptol 8
Tel: 01 4874 300
https://knjizara.glas-koncila.hr
web-izlog@glas-koncila.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

FRODDO

FRODDO

Odjeća i obuća; Djeca

Brand Froddo sinonim je za anatomsku obuću od prirodnih materijala, zato što bez anatomske obuće djetinjstvo može biti zabavno, ali ne može biti zdravo za stopala.

Pročitajte više...

CITROËN

CITROËN

Prijevoz

Francuski proizvođač automobila koji pomiče granice inovacije i standarde tržišta automobila u pogledu udobnosti, dizajna, korisnih tehnologija, performansa i sigurnosti.

Pročitajte više...