Glas Koncila

Obrazovanje
Pokloni i knjige

Glas Koncila je novinsko-izdavačka kuća s polustoljetnom tradicijom izdavanja katoličkog tjednika, dječjeg mjesečnika Malog koncila te knjižnih i drugih izdanja vjerskog sadržaja.

 

Za članove udruge Obitelji 3plus Glas Koncila pruža popust od 30% na sva svoja knjižna izdanja. Uz godišnju pretplatu na novine Glas Koncila članovima udruge također daruje broj godišnjih pretplata na dječji mjesečnik MAK sukladno broju osnovnoškolske i predškolske djece u obitelji.

 

U knjižari u Zagrebu (Kaptol 8) sve pogodnosti mogu se ostvariti predočenjem Obiteljske kartice, dok je za kupnju u webshopu potrebno unijeti jedinstveni promo kôd koji je dostupan u Obiteljskoj kartici u izborniku “Ponude partnera”. Kôd se upisuje pri odabiru načina plaćanja u košarici web knjižare, a popust od 30% ostvaruje se na sve redovne cijene proizvoda u košarici, osim na artikle koji su već u akcijskoj ponudi i pretplate. Za pogodnost besplatnih pretplata na dječji mjesečnik MAK uz kupnju pretplate na Glas Koncila, u posebno polje potrebno je upisati broj potrebnih pretplata (sukladno broju osnovnoškolske i predškolske djece u obitelji).

 

 

 

Glas Koncila
Zagreb, Kaptol 8
Tel: 01 4874 300
https://knjizara.glas-koncila.hr
web-izlog@glas-koncila.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

BIOVITALIS

BIOVITALIS

Zdravlje

Snaga prirode obogaćena znanjem i inovativnošću u srcu je svakog Biovitalis® proizvoda, u skladu s filozofijom ovog proizvođača kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani.

Pročitajte više...

Rent-a-kombi GLOBUS

Rent-a-kombi GLOBUS

Prijevoz

Obrt je za najam kombi vozila u Varaždinu koji korisnicima olakšava korištenje kombi vozila u svrhu putovanja ili prijevoza manjih tereta u sve zemlje Europe.

Pročitajte više...

PRIMA

PRIMA

Dom

Prima je hrvatski proizvođač namještaja, a ujedno i najveći lanac salona namještaja u Hrvatskoj čiji se proizvodi mogu nabaviti u svim hrvatskim županijama.

Pročitajte više...