BALONMANIA

Pokloni i knjige
Kultura i zabava

Tvrtka Dominion d.o.o. osnovana je 1994. g. i bavi se veleprodajom i maloprodajom balona, balonske opreme i pribora, tiskanjem balona i balonske dekoracije po narudžbi (BALONMANIA Products).

 

Osim balona u njihovoj ponudi nalaze se i strojevi i sirovine za izradu popcorna, šećerne pjene, hot doga, nachosa i druge opreme za zabavnu hranu (FUNFOOD Products). U BALONMANIA Balloons & Party Shopovima na jednom mjestu nalazi se široki izbor kvalitetnih artikala i usluga poput balona i dekoracije za  rođenje i dječje rođendane, aranžmana za odrasle, sve za djevojačke i momačke večeri, balonske dekoracije, eksplozije i ukrasi za svadbe, tematski party u boji za djecu i starije.

 

Redovnim članovima udruge Obitelji 3plus Dominion d.o.o. pruža 10% popusta na sve proizvode i usluge u fizičkim trgovinama i putem web shopa. Popust se ostvaruje predočenjem Obiteljske kartice.

 

 

Dominion d.o.o.

Nedelišće, Vrtna 38a

Tel: 040 821 310

 

Zagreb, Heinzlova 47a

Tel: 01 2917 980

https://www.dominion.hr/hr/

info@dominion.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Laudato galerija

Laudato galerija

Pokloni i knjige

Laudato galerija dio je Laudato medijske grupe te predstavlja djela hrvatskih likovnih umjetnika, dječje i kršćanske književnosti te hrvatskih glazbenika.

Pročitajte više...

EdukaCentar

EdukaCentar

Obrazovanje

Suvremeni centar obrazovanja koji djeluje u Zagrebu i Splitu pruža edukacije iz stranih jezika, poslovanja ili informatike te nudi pripreme za polaganje državne mature.

Pročitajte više...

Frizerski salon DORIS

Frizerski salon DORIS

Ljepota

Posebna ponuda usluga šišanja, bojanja, pramenova i svečanih frizura te make-up za svečane prigode. Frizerski salon je namijenjen svima: djeci, muškarcima i ženama.

Pročitajte više...