FIDO

Obrazovanje

FIDO je obiteljska tvrtka koja se ponosi svojom predanošću u pružanju vrhunskih proizvoda i usluga u opskrbi uredskim materijalom, školskim priborom, igračkama i ostalom opremom. Trgovina pruža širok asortiman proizvoda koji će vam olakšati svakodnevne obveze i potaknuti kreativnost kod vaše djece. U ponudi imaju i profesionalne usluge skeniranja, kopiranja, printanja i uvezivanja.

Njihove proizvode možete nabaviti u poslovnici u Zagrebu i na webshopu.

 

Za članove Udruge Obitelji 3plus FIDO je pripremio 15% popusta tijekom cijele godine za svaku kupovinu proizvoda na webshopu i u poslovnici u Zagrebu. Popust se primjenjuje i na usluge fotokopiranja, uvezivanja, printanja i skeniranja.

 

Pogodnosti se realiziraju uz predočenje Obiteljske kartice u poslovnici ili unosom koda dostupnog u aplikaciji pod Obiteljska kartica.

 

 

FIDO, obrt za trgovinu i usluge
Zagreb, Ulica Vojina Bakića 6
Tel: 091 5826 585
https://fido.com.hr/
info@fido.com.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

HEMA sport

HEMA sport

HEMA sport webshop nudi ergonomske nosiljke, marame, slingove za bebe i djecu koje pružaju pravilan položaj. Uz program za nošenje, nudi i sportsku opremu za sve uzraste.

Pročitajte više...

Optika LINETA

Optika LINETA

Zdravlje

Poslovnice u Varaždinu, Prelogu i Čakovcu, uz kontrolu vida, pružaju bogati izbor sunčanih i dioptrijskih naočala, kontaktnih leća te sredstava za čišćenje i čuvanje.

Pročitajte više...