Mobilna aplikacija Obitelji 3plus za članove Udruge

Mobilna aplikacija Obitelji 3plus za članove Udruge

Nakon dugog procesa izrade s ponosom objavljujemo kako smo za naše redovne članove razvili mobilnu aplikaciju Obitelji 3plus koja je dostupna za preuzimanje za pametne telefone i tablete. Mobilna aplikacija je potpuno besplatna za sve članove udruge Obitelji 3plus, a dostupna je i za Android i za iOS uređaje. Mobilna aplikacija znatno olakšava upotrebu Obiteljske kartice, kojoj članovi sada vrlo jednostavno mogu pristupiti čim pokrenu aplikaciju, a osim toga nudi i druge mogućnosti.

 

OSNOVNE MOGUĆNOSTI APLIKACIJE:

 

  • Pristupanje Obiteljskoj kartici jednim dodirom. Odmah nakon pokretanja mobilne aplikacije osobna Obiteljska kartica člana prikazuje se na početnom zaslonu i spremna je za korištenje.
  • Brzo pretraživanje partnerskih poduzeća kod kojih redovni članovi mogu ostvarivati pogodnosti. Popis svih partnera Udruge sada je još dostupniji i pregledniji, a posebno polje za pretraživanje dodatno olakšava pretragu partnera.
  • Pregled i dijeljenje vijesti iz Udruge. Korištenje mobilne aplikacije Obitelji 3plus omogućuje članovima da uvijek budu u toku s događanjima u Udruzi, a vijestima iz Udruge sada je moguće pristupiti još brže putem pametnog telefona.
  • Provjera ispravnosti podataka o vlastitoj 3plus obitelji. Datumi rođenja, OIB-i i drugi važni podaci o članovima obitelji sistematizirani su i prikazani na jednom mjestu koje je sada uvijek nadohvat ruke.

 

APLIKACIJA RADI I BEZ MREŽNE POVEZANOSTI

 

Nakon preuzimanja i instaliranja mobilne aplikacije potrebno je prvi puta prijaviti se u aplikaciju. Za prijavu je obvezno koristiti pristupne podatke (Email ili OIB i lozinku) koja je redovnim članovima poslana na njihovu e-mail adresu na završetku procesa učlanjenja u udrugu Obitelji 3plus. Redovne članove koji su izgubili svoju lozinku molimo da nas o tome obavijeste na pristupnica@obitelji3plus te ćemo im ponovno poslati njihove pristupne podatke. Nakon uspješnog prvog logiranja u aplikaciju moguće je pospremiti lozinku za buduće prijave (opcija ‘Zapamti me’).

 

Neki dijelovi aplikacije, kao što su Obiteljska kartica te obiteljski profil, potpuno su funkcionalni i u offline načinu rada. Za pristup vijestima svakako preporučamo da bude omogućen pristup Internetu.

 

Aplikaciju Obitelji 3plus za Android preuzime OVDJE, a za iOS OVDJE.

OSTALE VIJESTI