Mmmm, nešto fino tu miriši…

Mmmm, nešto fino tu miriši…

Šesteročlana obitelj Rihtar iz Lobora ide na ljetovanje u hotel Pax u Splitu, tata informatičar, mama poduzetnica, četvero djece i pas… Život na selu omogućava im pristup domaćoj hrani, siju svoju pšenicu, imaju svoje brašno, a onda i svakodnevno domaći kruh. Stariji pomažu mlađima kako bi se obroci pripremili na vrijeme. Kad idu u nabavku, kao i mnoge velike obitelji, i ova obitelj kupuje velika pakiranja proizvoda. Što to miriši u šesteročlanoj obitelji Rihtar pogledajte i pročitajte  OVDJE.

 

Ova 3plus priča na temu Mmmm, nešto tu fino miriši u sklopu nagradnog darivanja povodom Mjeseca obitelji 2024. godine nagrađena je s 2 noćenja u Hotelu Pax u Splitu

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE:

 

Redovni član Obitelji 3plus možete postati ako se skrbite za troje ili više djece do 27 godina starosti, pristupnicu ispunite OVDJE.

 

Želite podržati aktivnosti koje će pozitivno utjecati na kvalitetu života 3plus obitelji, no ne zadovoljavate uvjete za redovno članstvo? Postanite naš podupirući član i svojom donacijom podržite stvaranje bolje kvalitete života za obitelji s više djece, OVDJE.

OSTALE 3plus PRIČE