Proslavili smo MJESEC OBITELJI, jer nam jedan dan nije dovoljan

Proslavili smo MJESEC OBITELJI, jer nam jedan dan nije dovoljan

Mjesec svibanj bogat je danima u čast obitelji, jer uz Majčin dan u njemu obilježavamo i Međunarodni dan obitelji. Sve što velike obitelji jesu ne stane u jedan dan, te smo u udruzi Obitelji 3plus slavili cijeli mjesec.

 

U suradnji s partnerskim poduzećima naše Obiteljske kartice organizirali smo darivanja naših redovnih članova Udruge obitelji s troje ili više djece. U nagradnim darivanjima sudjelovali su naši partneri Resort Amarin, Kamp Bunja i Terme Sveti Martin, kojima se ovim putem zahvaljujemo na suradnji. Sve one koji nisu sudjelovali u ovoj kampanji darivanja pozivamo da prate naše društvene mreže jer nas uskoro očekuju nova darivanja u kojima ćemo ponovo staviti osmijeh na lica našim 3plus obiteljima.

 

 

U mjesecu svibnju zagovarali smo, predlagali i tražili konkretne mjere obiteljske politike u korist obitelji s djecom, a posebno obitelji s troje ili više djece. Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.

 

Razgovarali smo s obitelji Friščić čija priča nas je oduševila i inspirirala. Priču obitelji Friščić pročitajte OVDJE.

 

Portal Zagreb.info pisao je o Udruzi, o onome što radimo i za što se zalažemo, te su napravili intervju s našim članovima koji su govorili o životu u obitelji s troje ili više djece. Članak o Udruzi dostupan je OVDJE, a o našim članovima OVDJE.

 

Naša je vizija društvo koje se brine o obiteljima, a osobito o obiteljima s troje ili više djece i zato nastavljamo podržati i okupljati velike obitelji, te doprinositi stvaranju boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s troje ili više djece. Da štitimo prava i interese svih velikih obitelji u Hrvatskoj već su prepoznale brojne 3plus obitelji, te su naši članovi prisutni u gradovima/općinama diljem Hrvatske.

OSTALE VIJESTI