Održan je prvi Sajam razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme

Održan je prvi Sajam razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme

Ponosni smo što je u subotu 2. prosinca 2023. održan prvi Sajam razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme. Sajam se održao u shopping centru Point na zagrebačkim Vrbanima od 10 do 12 sati. 

 

Na sajam su bili pozvani svi, no prednost smo dali članovima naše Udruge na način da su oni prvih sat vremena mogli uzimati predmete, a idućih sat vremena uzimanje predmeta bilo je moguće i onima koji nisu članovi Udruge. Zaprimili smo 30-ak prijava i gotovo 700 komada različitih predmeta. Radost na licima ljudi koji odlaze sa sajma punih vrećica različitih komada odjeće, obuće ili igračaka bio je naš cilj koji je i postignut. Brojni upiti posjetitelja o slijedećem sajmu i njihove sugestije velika su nam motivacija da nastavimo održavati ovakve sajmove.

 

Dok je vani čitavo vrijeme padala kiša, mi smo uživali u razmjeni u ugodnom i lijepom prostoru, stoga želimo ovim putem zahvaliti shopping centru Point na ustupljenom prostoru i pomoći oko organizacije. Višak predmeta koji nije razmijenjen donirali smo u socijalnu zadrugu Humana Nova te u centar Krugovi pa ovim putem i njima zahvaljujemo na suradnji. Na kraju, veliko hvala našim volonterima bez kojih sajam ne bi bio moguć.

 

Za više informacija o nadolazećim sajmovima pratite naše komunikacijske kanale.

 

Podsjetimo, Sajam razmjene je događaj na kojem možete besplatno razmijeniti predmete koje ne koristite za druge predmete koji bi Vama koristili. Razmjena nije direktna, već ostavljamo stvari koje poklanjamo, a izabiremo stvari koje nam trebaju. Višak stvari koji ostaje nakon sajma se donira humanitarnim organizacijama.

OSTALE VIJESTI