Izabrano je vodstvo podružnice udruge Obitelji 3plus – Varaždinska županija

Izabrano je vodstvo podružnice udruge Obitelji 3plus – Varaždinska županija

U utorak 5. prosinca 2023. u 17:30 sati održana je sjednica Zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus – Varaždinska županija na kojoj je izabrano vodstvo Podružnice – Varaždinska županija, voditeljica i zamjenica voditeljice. Izbor voditeljice i zamjenice voditeljice potvrđen je na sjednici Upravnog odbora 6. prosinca 2023.

 

Sukladno odluci Upravnog odbora, a u skladu s čl. 7. Pravilnika o radu podružnica i drugih ustrojstvenih oblika udruge Obitelji 3plus, sjednicom je rukovodila Katarina Jarnjak, članica Upravnog odbora udruge Obitelji 3plus. Nakon predstavljanja kandidature za voditeljicu podružnice Obitelji 3plus – Varaždinska županija izabrana je Kristina Bambir, a za njezinu zamjenicu Silvija Mioč.

 

Kristina je majka petero djece, diplomirala je ekonomiju i želja joj je široj javnosti pokazati ljepotu i bogatstvo života velikih obitelji. Vjeruje da se isplati uložiti snage u obnovu obitelji kao temeljne jedinice društva i da velike obitelji kao i njihova uključenost u obrazovni, gospodarski i socijalni sustav našeg društva mogu biti pokretači promjena. Zamjenica voditeljice Silvija Mijač majka je četvero djece, po struci je liječnica, osjetljiva za potrebe bližnjih, savjesna i odgovorna. Vjerujemo da će ovaj tim vodstva svojim znanjem i kompetencijama uvelike doprinijeti radu Udruge, a posebice podružnice Varaždinska županija.

 

Podsjetimo, Upravni odbor udruge Obitelji 3plus, temeljem Statuta i Pravilnika o radu podružnica i drugih ustrojstvenih oblika Udruge obitelji s troje ili više djece Udruge, donio Odluku o osnivanju podružnice udruge Obitelji 3plus – Varaždinska županija. Redovni članovi Udruge automatizmom čine zbor članova podružnice na čijem području je prijavljeno prebivalište, time stječu prava da biraju i budu birani za voditelja podružnice, koji je ujedno i predstavnik podružnice u Skupštini Udruge.

 

Pozivamo sve članove koji imaju prebivalište na području Varaždinske županije koji se žele priključiti radu podružnice Obitelji 3plus Varaždinska županija da nam se jave na info@obitelji3plus.hr, a sve naše članove koji su zainteresirani za događanja i aktivnosti u podružnici da prate Viber kanal Obitelji3plus Varaždinska županija dostupan OVDJE.

 

Svrha Udruge je doprinositi stvaranju boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s troje ili više djece. Osnivanjem podružnica Udruga želi svoje djelovanje približiti svim obiteljima diljem Hrvatske, te vjerujemo kako ćemo kroz podružnice na županijskoj razini omogućiti lakšu i uspješniju međusobnu suradnju naših članova na dobrobit obitelji s troje ili više djece.

OSTALE VIJESTI