Projekt Obiteljska kartica – potpisani prvi ugovori s partnerima

Projekt Obiteljska kartica – potpisani prvi ugovori s partnerima

Jedan od ciljeva udruge Obitelji 3plus je poboljšanje kvalitete života 3plus obitelji zalaganjem za javne i privatne beneficije u korist 3plus obitelji. U tu svrhu, a po uzoru na već postojeću praksu u nekoliko europskih zemalja, osmislili smo projekt Obiteljska kartica. Kroz taj projekt omogućujemo redovnim članovima Udruge povoljniji pristup proizvodima i uslugama iz različitih sektora djelatnosti, kao što su automobili, gorivo, bankarstvo, komunikacijske usluge, drogerija, kozmetika, hrana, knjige i pokloni, dom i vrt, obrazovanje, odjeća i obuća, osiguranje, putovanje, računala, restorani, usluge i zdravlje.

 

Popis prvih partnera udruge Obitelji 3plus

U prvih nekoliko tjedana od pokretanja projekta Obiteljska kartica dogovorene su prve suradnje s budućim partnerima Udruge. Partneri će redovnim članovima udruge Obitelji 3plus omogućiti specifične popuste i pogodnosti na svoje proizvode i/ili usluge, a oni su:

Partneri udruge Obitelji 3plus

 

Postanite i vi partner udruge Obitelji 3plus

Pregovori s novim partnerima iz različitih sektora i dalje su u tijeku, a popis partnera Udruge će kontinuirano povećavati. Ujedno pozivamo sve potencijalne partnere koji se žele uključiti u ovaj projekt da nas kontaktiraju na info@obitelji3plus.hr.

 

Redovni članovi Udruge moći će početi koristiti pogodnosti kod partnera Udruge od 13. lipnja 2018.

OSTALE VIJESTI