Božićno darivanje za članove Obitelji 3plus

Božićno darivanje za članove Obitelji 3plus

Želimo još više povezati naše 3plus obitelji diljem Hrvatske i pružiti priliku za darivanje i bolje upoznavanje. Stoga vas pozivamo, naši dragi članovi, da nam do 10. prosinca prijavite svoju obitelj, a mi ćemo vas uputiti na drugu 3plus obitelj, i tako će se vaše dvije obitelji međusobno darivati. Budite razlog nečijeg osmijeha!

 

Iz našeg posljednjeg ovakvog darivanja niknula su prava prijateljstva i obitelji su bile u velikom uzbuđenju. Tko zna, možda ćete do iduće godine posjetiti nove prijatelje na moru ili oni vas na kopnu.

 

KAKO SUDJELOVATI?

 

  1. Pošaljite nam poruku (do 10. prosinca) na adresu e-pošte: clanovi@obitelji3plus.hr s naznakom: 3PLUS BOŽIĆNO DARIVANJE
  2. U roku od nekoliko dana primit ćete informaciju o obitelji koju darujete i koja će vas darivati
  3. Osmislite dar ili više njih kojim ćete razveseliti „vašu“ 3plus obitelj
  4. Pošaljite paket „vašoj“ obitelji
  5. I za kraj na adresu e-pošte: clanovi@obitelji3plus.hr javite nam svoje dojmove i fotografije pripreme i primanja darova.

 

Obitelj sama izabire dar ili darove koje će pokloniti drugoj 3plus obitelji. Kako bi se pripremio odgovarajući dar i stigao na dobru adresu, obitelji će razmijeniti sljedeće podatke: imena i prezimena, godine rođenja svih članova obitelji, adresu te kontakt jednog roditelja iz obitelji koju daruju.

 

NAPOMENA: 3plus obitelji koje odluče sudjelovati u božićnom darivanju zamolit ćemo da nam daju suglasnost da se njihovi osobni podaci (imena i prezimena, godine rođenja svih članova obitelji, adresa, kontakt jednog roditelja) pošalju drugoj obitelji. Udruga Obitelji 3plus u ovoj aktivnosti sudjeluje samo kao posrednik koji povezuje svoje članove i ni u kojem obliku ne odgovara za darove niti druge aktivnosti.

OSTALE VIJESTI