3plus priča obitelji Ljušanin

3plus priča obitelji Ljušanin

Upoznajte ovu simpatičnu osmeročlanu obitelj koja voli nogomet, zajedničko okupljanje oko stola i putovanja u kojima prepoznaje i nalazi puno vrijednosti i važnosti za djecu i obitelj. Planom ručkova za cijeli tjedan smanjuju broj odlazaka u trgovinu i stres oko vječnog pitanja: “Što danas kuhati?”, imaju već spremne odgovore na pitanja koja najčešće dobivaju i još mnogo toga zanimljivog i korisnog pronađite u našoj novoj 3plus priči.

 

Zahvaljujemo obitelji Ljušanin na trudu, a naš podupiratelj 3plus obitelji, partner Obiteljske kartice Grebengradska Medna hiža odlučio je i njih nagraditi vikend odmorom u svom smještaju.

 

Upoznajte ovu obitelj, pogledajte i pročitajte ovu simpatičnu i lijepu 3plus priču OVDJE.

 

 

Više o ponudi partnera Grebengradska Medna hiža pročitajte OVDJE.

 

PRIDRUŽITE NAM SE:

 

Redovni član Udruge možete postati ako se skrbite za troje ili više djece do 27 godina starosti, pristupnicu ispunite OVDJE.

 

Želite podržati aktivnosti koje će pozitivno utjecati na kvalitetu života 3plus obitelji, no ne zadovoljavate uvjete za redovno članstvo? Postanite naš podupirući član i svojom donacijom podržite stvaranje bolje kvalitete života za obitelji s više djece, OVDJE.

 

OSTALE 3plus PRIČE