Podržavamo radost života u 3plus obiteljima

Podržavamo radost života u 3plus obiteljima

U partnerstvu s poduzećem Maistra omogućili smo sedmeročlanoj obitelji Debeljak nezaboravno iskustvo ljetovanja i obiteljskog povezivanja u mirnoj uvali nedaleko Rovinja. Pročitajte dojmove ove simpatične obitelji i podržite nas kako bismo još mnogim obiteljima omogućili dostižno i nezaboravno ljetovanje. „Uistinu je lijepo znati da u današnje vrijeme postoji barem netko tko podržava i bori se za prava obitelji s više djece.“

 

Simpatična obitelj Debeljak, članovi Obitelji 3plus, veselim videom koji su prijavili na nagradni natječaj u sklopu našeg slavlja MJESECA OBITELJI opjevala je ljepotu života u 3plus obitelji i njime najbolje odgovorila na pitanje „Zašto je lijepo živjeti u 3plus obitelji?“ Tim povodom partner Obiteljske kartice turističko poduzeće Maistra omogućilo im je 3 dana odmora u kampu Veštar. Dojmove s ovog obiteljskog putovanja prenosimo u cijelosti:

 

„Odlazak u kamp Veštar u Rovinju našoj obitelji bio je jedan od najiščekivanijih događaja ove godine. Zato i ne čudi što su djeca već danima prije puta bila spakirana te da nije prošao ni jedan dan da nas po sto puta nisu pitala kad krećemo. Srećom taj dan došao je skoro i krenuli smo na jedno od nama najljepših obiteljskih putovanja. Cijelim putem razgovarali smo što nas tamo čeka no dolazak tamo nadmašio je sva naša očekivanja. Čekirali smo se na recepciji te krenuli prema našoj mobilnoj kućici. Već sam prolazak kroz prekrasno uređeni kamp Veštar bio je nagovještaj da nas tamo čeka veličanstveni odmor. Vrhunac oduševljenja bio je kad smo stigli do naše mobilne kućice koja nas je očarala svojom praktičnošću i komforom upakiranim u svega 40 m². Da nam je netko prije rekao da se sedmeročlana obitelj može smjestiti u svega 40 m² sa tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinjom i dnevnim boravkom rekli bi mu da je lud. Ovako kapa do poda arhitektima ovih mobilnih kućica jer stvarno su se potrudili da unatoč maloj kvadraturi osiguraju funkcionalnost i udobnost uz istovremeno moderno dizajnirani prostor. Ne smijemo zaboraviti ni impresivnu terasu od 30m² smještenu pod borovima sa velikim stolom i udobnim ležaljkama, a sa koje se pruža predivan pogled na more i plažu.

 

 

No unatoč očaranosti smještajem u Forest Escape Family mobilnim kućicama još veće uzbuđenje svima nam je izazivala pomisao na osvježenje u moru tako da se nismo stigli ni raspakirati već smo svi zajedno odmah navukli kupaće i pravac more koje je od mobilnih kućica udaljeno svega 100 m. Kupali smo se i u bazenima koji su još bliže mobilnim kućicama i obiluju zabavnim sadržajima za djecu koji ih toliko okupiraju da ih je gotovo nemoguće dobiti iz vode. Uz same bazene nalazi se i igraonica za najmlađe sa animatorima i nekoliko snack barova i restorana u slučaju da od silnog uzbuđenja ogladnite ili ožednite. U sklopu kampa na raspolaganju su i trgovina, voćarna, pekara, bankomat, cijeli mali gradić.

 

Obzirom na mnoštvo sadržaja koji se nude u kampu dani su nam bili ispunjeni od jutra do mraka, pa smo jedan malo tmurniji dan iskoristili i za posjet biseru hrvatskog turizma gradu Rovinju. Rovinj je kao i kamp Veštar prekrasno uređen, prepun cvijeća i zelenila koje vas uz staru povijesnu arhitekturu ,šarene kuće, malene trgove ,uske uličice i nezaobilaznu znamenitost, crkvu Svete Eufemije ostavlja bez daha.

 

Stara izreka kaže “sve što je lijepo ,kratko traje“, pa je tako i našem odmoru došao kraj no pozitivna energija i predivne uspomene na vrijeme provedeno sa najdražima u kampu Veštar nešto su neprocjenjivo i zauvijek će nam ostati u sjećanju.

Zahvaljujemo još jednom udruzi Obitelji 3plus što su na natječaju “Zašto je lijepo živjeti u 3plus obitelji?“ odabrali baš našu obitelj i time nam omogućili ovu nezaboravnu avanturu. Uistinu je lijepo znati da u današnje vrijeme postoji barem netko tko podržava i bori se za prava obitelji s više djece.

 

Zahvaljujemo i kampu Veštar na gostoprimstvu i vrhunskoj usluzi.

 

Na kraju, prepuni pozitivnih dojmova voljeli bi i završiti u tako veselom tonu te reći vratit ćemo se, vidimo se na godinu, no nažalost živimo u hrvatskoj realnosti i priuštiti si boravak u kampu Veštar pogotovo obiteljima sa više djece mnogima ,a među njima i nama nažalost teško je dostižno!“

 

Pozivamo sve obitelji s troje ili više djece koje nisu članovi udruge Obitelji 3plus da nam se pridruže, a sve vas koji već jeste da budete i dalje uz nas. Planiramo još mnogim obiteljima omogućiti sretne i radosne trenutke jer naša je misija podržati i okupiti velike obitelji, te doprinositi stvaranju boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s troje ili više djece.

OSTALE VIJESTI