Izabrano je vodstvo podružnice udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb

Izabrano je vodstvo podružnice udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb

U petak 1. rujna 2023. u 18h održana je sjednica Zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb na kojoj je izabrano vodstvo Podružnice – Grad Zagreb, voditeljica i zamjenica voditeljice. Izbor voditeljice i zamjenice voditeljice potvrđen je na sjednici Upravnog odbora 6. rujna 2023.

 

Podsjetimo, Upravni odbor udruge Obitelji 3plus, temeljem Statuta i Pravilnika o radu podružnica i drugih ustrojstvenih oblika Udruge obitelji s troje ili više djece Udruge, donio Odluku o osnivanju podružnice udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb. Redovni članovi Udruge automatizmom čine zbor članova podružnice na čijem području je prijavljeno prebivalište, time stječu prava da biraju i budu birani za voditelja podružnice, koji je ujedno i predstavnik podružnice u Skupštini Udruge.

 

Sukladno odluci Upravnog odbora, a u skladu s čl. 7. Pravilnika o radu podružnica i drugih ustrojstvenih oblika udruge Obitelji 3plus, sjednicom je rukovodila Katarina Jarnjak, članica Upravnog odbora udruge Obitelji 3plus. Nakon predstavljanja kandidature za voditeljicu podružnice Obitelji 3plus – Grad Zagreb izabrana je Dalia Šimunić, a za njezinu zamjenicu Petra Zelić. Dalia Šimunić i Petra Zelić su velike simpatizerke Udruge od samih početaka. Osim svoje stručnosti, obje su vrlo motivirane, poduzetne, empatične te željne novih iskustava. Obje žive u 3plus obiteljima te prepoznaju potrebe velikih obitelji. Uz svoje vlastite obitelji žele doprinijeti širem društvu i zajednici, a posebice 3plus obiteljima.

 

Pozivamo sve članove koji imaju prebivalište na području Grada Zagreba koji se žele priključiti radu podružnice Obitelji 3plus – Grad Zagreb da nam se jave na info@obitelji3plus.hr, a sve naše članove koji su zainteresirani za događanja i aktivnosti u podružnici da prate Viber kanal Obitelji3plus Zagreb.

 

Svrha Udruge je doprinositi stvaranju boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s troje ili više djece. Osnivanjem podružnica Udruga želi svoje djelovanje približiti svim obiteljima diljem Hrvatske, te vjerujemo kako ćemo kroz podružnice na županijskoj razini omogućiti lakšu i uspješniju međusobnu suradnju naših članova na dobrobit obitelji s troje ili više djece.

 

OSTALE VIJESTI