Održane „Obiteljske igre bez granica“ u Suhopolju

Održane „Obiteljske igre bez granica“ u Suhopolju

Kako bi obiteljima omogućili zajedničku rekreaciju i zabavne aktivnosti te ih osnažili za svakodnevni život, u subotu 25. ožujka 2023. održali smo sportsko-rekreativni turnir „Obiteljske igre bez granica“ u Suhopolju. Partnerska udruga KrEdA iz Suhopolja okupila je sudionike iz Virovitičko-podravske županije, dok su entuzijastični volonteri radosno vodili obiteljske igre.

 

„Obiteljske igre bez granica“ zbog kiše su održane u unutrašnjem prostoru gdje su volonteri poveli razgibavanje i zagrijavanje, poligon spretnosti, badminton, razne igre, te štafetu s loptom i preprekama, za kraj je uslijedilo istezanje i zajednički sportski pozdrav. Sudionici, volonteri i organizatori su se složili da je ovo sjajan događaj i da ćemo ga što prije ponoviti na otvorenom.

 

„Obiteljske igre bez granica“ organizirane su u sklopu projekta „Podrška roditeljima u izgradnji emocionalno snažnih i otpornih obitelji“, a 22. travnja 2023. ih organiziramo u Zagrebu u parku Maksimir. Sve dodatne informacije o projektu i turnirima možete pronaći na našem Facebook i Instagram profilu.

 

Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.

OSTALE VIJESTI