Program digitalne pismenosti za više od 50 djece

Program digitalne pismenosti za više od 50 djece

Zahvaljujući udruzi Profesionalna mreža žena i muškaraca Hrvatske (PWMN Zagreb) koja je prepoznala važnost jednakih (digitalnih) prilika i odabrala djecu članova udruge Obitelji 3plus kao korisnike, ovaj tjedan smo započeli s trećom iteracijom programa digitalne pismenosti za djecu.

 

Cilj projekta „Jednake (digitalne) prilike za sve“ je omogućiti da osnovnoškolska djeca u Hrvatskoj imaju iste (digitalne) prilike za školski i životni uspjeh.

 

Partneri projekta u izvođenju treće iteracije programa digitalne pismenosti su Robokacija i Stem za sve, koji su cijene svojih uspješnih radionica za ovaj projekt znatno umanjili i prilagodili. Program je pripremljen za učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole koji će kroz radionice digitalne pismenosti, programiranja i robotike imati priliku iskusiti individualiziran pristup učenju kroz igru i zabavu.

 

Ponosni smo i na korporativne partnere Wiener osiguranjeKrašAvola Solutions Diverto koji su prepoznali vrijednost i financijski podržali ovaj projekt. Uključite se i vi u ovu inicijativu i svojom donacijom pomozite u uklanjanju digitalnih podjela među djecom i svima omogućite iste (digitalne) prilike za uspjeh! Javite nam se na info@obitelji3plus.hr ili na info@pwn.hr.

 

OSTALE VIJESTI