Započinje novi ciklus edukacija digitalne pismenosti

Započinje novi ciklus edukacija digitalne pismenosti

Početkom veljače 2023. započinjemo s novim ciklusom besplatnih edukacija digitalne pismenosti za novih 50 polaznika – djece iz obitelji članova udruge Obitelji 3plus. Cilj projekta „Jednake (digitalne) prilike za sve“ je omogućiti da osnovnoškolska djeca u Hrvatskoj imaju iste (digitalne) prilike za školski i životni uspjeh.

 

Zahvaljujući udruzi Profesionalna mreža žena i muškaraca Hrvatske (PWMN Zagreb) koja je prepoznala važnost jednakih (digitalnih) prilika i odabrala djecu članova udruge Obitelji 3plus kao korisnike, otvaramo novi ciklus prijava za program edukacije. Partneri projekta u izvođenju 3. ciklusa programa digitalne pismenosti su Robokacija i Stem za sve koji su cijene svojih uspješnih radionica za ovaj projekt znatno umanjili i prilagodili. Program je pripremljen za učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole koji će kroz radionice digitalne pismenosti, programiranja i robotike imati priliku iskusiti individualiziran pristup učenju kroz igru i zabavu. Djeca će biti raspoređena u grupe ovisno o dobi. Prijave se zaprimaju putem PRIJAVNICE.

 

Ponosni smo i na korporativne partnere Wiener osiguranje, Kraš, Avola Solutions i Diverto koji su prepoznali vrijednost i financijski podržali ovaj projekt. Uključite se i vi u ovu inicijativu i svojom donacijom pomozite u uklanjanju digitalnih podjela među djecom i svima omogućite iste (digitalne) prilike za uspjeh! Javite nam se na info@obitelji3plus.hr ili na info@pwn.hr.

 

OSTALE VIJESTI