Obiteljska kartica primjer dobre prakse suradnje poduzeća i civilnog sektora

Obiteljska kartica primjer dobre prakse suradnje poduzeća i civilnog sektora

S obzirom na aktualne teme sveopćih poskupljenja i rastuće inflacije u Hrvatskoj, RTL portal donosi priču Obiteljske kartice naše udruge Obitelji 3plus koja je prepoznata kao primjer dobre prakse suradnje poduzeća i civilnog društva na dobrobit višečlanih obitelji u Hrvatskoj.

 

RTL direkt se u svom članku osvrnuo na pogodnosti koje članovi udruge ostvaruju putem Obiteljske kartice te naveo neke od primjera naših partnera koje su direktno kontaktirali, kao što su HEP Opskrba i A1. Donosimo vam zanimljive dijelove članka RTL portala.

 

HEP Opskrba je, u suradnji s udrugom Obitelji 3plus, osigurala svim članovima Udruge povoljniju cijenu električne energije za obitelji s troje ili više djece i to kroz popust od pet posto na Hepi cijenu. HEP Opskrba kroz ovu inicijativu želi dati doprinos smanjenju njihovih životnih troškova i poboljšanju životnih uvjeta hrvatskih obitelji, a osobito onih s više djece”, naveli su ih HEP Opskrbe.

 

U A1 Hrvatska nude razne popuste za višečlane obitelji, također putem Obiteljske kartice udruge Obitelji 3plus. Daju i popuste koji rastu, ovisno o vrsti i broju usluga, pa tako i na uređaje, odnosno mobitele. “A i kroz povezivanje usluga u MOZAIK, naši klijenti ostvaruju do 30 kuna popusta po svakoj usluzi”, navode u A1.

 

Dopredsjednica udruge Obitelji 3plus Đurđica Mostarčić istaknula je kako su udrugu osnovali 3plus roditelji koji žele promovirati ljepotu života u višečlanim obiteljima, a naravno da takve obitelji imaju i znatno veće životne troškove. Đurđica Mostarčić i sama je mama petoro djece i privatna je poduzetnica.

 

“Počeli smo s radom prije četiri godine i jedan od prvih projekata udruge bila je Obiteljska kartica kojom bi obitelji s troje ili više djece mogle ostvarivati popuste. Uz HEP i A1, kao jedne od većih tvrtki partnera Udruge, imamo i manjih, ali i onih malih na lokalnoj razini, koje daju popuste uz našu karticu. Ovakve udruge odavno su poznate u EU, u Španjolskoj imaju tradiciju i 20 godina, a u Poljskoj se obiteljska kartica može koristiti gotovo u svakoj drugoj trgovini”, otkriva Đurđica Mostarčić te dodaje: “To su konkretne uštede i nevjerojatno je koliko pozitivnih povratnih informacija primamo od korisnika. Voljeli bismo obuhvatiti i velike trgovačke lance i s nekima već i pregovaramo jer bi tada ova priča dobila novi smisao, govori Đurđica Mostarčić.

 

Cijeli članak RTL portala možete pročitati OVDJE.

OSTALE VIJESTI