Objava dobitnika obiteljskih putovanja za članove Obitelji 3plus

Objava dobitnika obiteljskih putovanja za članove Obitelji 3plus

Tijekom mjeseca svibnja u sklopu projekta MJESEC OBITELJI koji udruga Obitelji 3plus svake godine održava povodom Međunarodnog dana obitelji dobrano smo se namučili u izboru pristiglih prijava za četiri obiteljska vikend putovanja. 

 

Ove godine u  darivanju su sudjelovali partneri Obiteljske kartice Maistra, Hotel Pax, Grebengradska MEDNA HIŽA i Ribarska kuća ILOK. Naši dragi članovi dobili su zadatak ispričati svoju 3plus priču na jednu od četiri zadane teme.

 

Zaprimili smo prekrasne obiteljske priče u kojima su naši članovi podijelili svoja iskustva, pisali o svojoj obitelji, prepričavali anegdote i još mnogo toga. Svaka priča, video i fotografija bili su posebni na svoj način, no kako je nagrada samo četiri, morali smo ipak suziti izbor na obitelji čiji radovi su nas se najviše dojmili (sve potrebne informacije dostavljamo na e-mail adrese dobitnika).

 

U kategoriji  ŠTO NAS JE VIŠE, SVE JE LAKŠE nagradu je dobila peteročlana obitelj Jaman iz Kaštela koja će imati priliku odmor provesti u Ribarskoj kući Ilok.

 

U kategoriji MMMMM, NEŠTO FINO TU MIRIŠI… nagradu je dobila šesteročlana obitelj Rihtar iz Lobora i njih darujemo odmorom u hotelu Pax u Splitu.

 

U kategoriji KAD SE MALE RUKE SLOŽE… SAMO KAKO IH POSLOŽITI? nagradu je dobila osmeročlana obitelj Čavlek iz Ivanca i oni imaju priliku odmor provesti u prekrasnoj Medvedgradskoj mednoj Hiži. 

 

U kategoriji  PRIHODI, TROŠKOVI, PLUS, MINUS… NA KRAJU UVIJEK DOSTA! nagradu je dobila sedmeročlana obitelj Bunčić iz Novog Marofa i njih čeka odmor u Maistra Forest Escape Family u kampu Veštar ili Premium Family u kampu Polari, Rovinj.

 

S obzirom na velik broj prekrasnih 3plus priča, nije nam bilo ni malo lako odabrati pobjednike, te smo osigurali i dodatne utješne nagrade za nekoliko obitelji, o čemu uskoro više!

 

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali – Vaše 3plus priče poticaj su obiteljima Hrvatske i veselimo se podijeliti ih!  Objave 3plus priča pratite na našoj web stranici u rubrici 3plus priče

 

Hvala i svim našim sponzorima koji su zahvaljujući svojoj velikodušnosti osigurali smještaj i ugođaj za ove četiri obitelji.  

 

OSTALE VIJESTI