Održane „Obiteljske igre bez granica“ i piknik u Zagrebu

Održane „Obiteljske igre bez granica“ i piknik u Zagrebu

U subotu 22. travnja održali smo sportsko-rekreativni turnir „Obiteljske igre bez granica“ i piknik u Zagrebu u Parku Maksimir. Više od 40 obitelji okupilo se na rekreaciju, druženje i zabavu. Broj okupljenih obitelji nadmašio je naša očekivanja, a radosti i smijeha nije nedostajalo.

 

Igre smo organizirali na prostranoj livadi u srcu Parka Maksimir, obitelji su donijele svoje podloge i košare za piknik, te smo imali i rekvizite za slobodnu igru i rekreaciju. Obiteljske igre bez granica vodile su stručne kineziologinje, a igre su bile osmišljene i prilagođene svim dobnim skupinama. Igre smo otvorili igrom lovice i zagrijavanjem, a završili igrom potezanja užeta. Roditeljima se posebno svidjelo što je bilo igara za svaki uzrast i što smo se družili kao nekad bez mobitela. Roditelji su također pohvalili odličnu atmosferu, strpljenje i radost voditelja te zajedništvo roditelja kod potezanja užeta. Posebno smo zadovoljni jer su obitelji otišle sa susreta radosne, osnažene i zadovoljne. Više o atmosferi i cijelom susretu pogledajte na videu na našem YouTube kanalu.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Obiteljske igre bez granica“ organizirane su u sklopu projekta „Podrška roditeljima u izgradnji emocionalno snažnih i otpornih obitelji“. Sve dodatne informacije o projektu i turnirima možete pronaći na našem Facebook i Instagram profilu.

 

Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.

OSTALE VIJESTI