Najava radionica “Mali ljudi, veliki osjećaji”

Najava radionica “Mali ljudi, veliki osjećaji”

Organiziramo besplatne online radionice emocionalne pismenosti “Mali ljudi, veliki osjećaji” koje će osnažiti roditelje i naučiti lakše prepoznati svoje i dječje emocije. Roditelji će dobiti znanja potrebna za razumijevanje vlastitih i dječjih emocija te konkretne alate i vještine kako bi se bolje nosili s vlastitim i dječjim emocijama.

 

Online radionice emocionalne pismenosti “Mali ljudi, veliki osjećaji” odvijat će se kroz dva termina – 23. i 30. ožujka 2023. od 18:00 do 20:00 sati. Na radionice pozivamo roditelje zainteresirane za osnaživanje, kvalitetniji odgoj i bolje poznavanje i usmjeravanje vlastite djece. Edukacija traje ukupno 4 sata (podijeljeno na dva termina), a sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela. Teorijski dio uključuje neuropsihologiju emocija, razvoj dječjeg mozga, specifičnosti različitih emocija kod djece i empatičko reflektiranje. U praktičnom dijelu provodit će se različite aktivnosti za razvoj emocionalne pismenosti – vlastite, dječje i roditeljske.

 

Radionice emocionalne pismenosti će za udrugu Obitelji 3plus voditi magistre psihologije Ana Mužak i Jurana Pavlović iz Centra Pričaj mi.

 

Radionice se provode u sklopu projekta „Podrška roditeljima u izgradnji emocionalno snažnih i otpornih obitelji“ koje financira Središnji državni ured za demografiju i mlade.

 

Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.

OSTALE VIJESTI