Zahvala Maji Tenšek, osnivačici i članici prvog sastava Upravnog odbora

Zahvala Maji Tenšek, osnivačici i članici prvog sastava Upravnog odbora

U nedjelju 26. veljače 2023. napustila nas je Maja Tenšek, jedna od osnivačica i članica prvog sastava Upravnog odbora udruge Obitelji 3plus. Kao i 13. siječnja 2018., kad je održana osnivačka skupština naše Udruge, u petak 3. ožujka 2023. na Majinom posljednjem ispraćaju okupili su se svi osnivači Udruge.

 

Osnivačkoj skupštini naše Udruge prethodilo je okupljanje sedam obitelji s troje ili više djece, upoznavanje i promišljanje o konkretnim koracima pred nama. Neki od nas su tada prvi put susreli Maju, a danas se rado prisjećamo s koliko je entuzijazma, otvorenosti i vedrine prihvaćala i one koje je tek upoznavala.

 

Maja je svojom britkošću i usmjerenošću na bitno sudjelovala u promišljanju o ciljevima i načinu djelovanja udruge Obitelji s troje ili više djece, u izradi Statuta i ostalim radnjama neophodnima za osnivanje i početak rada Udruge. Na on-line sastancima Upravnog odbora često se pojavljivala okružena djecom, a toliko mirna i fokusirana i na sastanak i na djecu, uvijek s mjerom usmjerena na bitno.

 

Zahvalni smo Maji što se srdačno utkala u temelje Udruge te životom promicala 3plus stvarnost. Njezinoj obitelji i svima koji su ju poznavali želimo mnogo snage i radosti koju je Maja imala u izobilju.

 

OSTALE VIJESTI