Facebook grupe za povezivanje 3plus obitelji po korisnim temama

Facebook grupe za povezivanje 3plus obitelji po korisnim temama

Drage 3plus obitelji,

 

u proteklom smo periodu analizirali vaše komentare, sugestije i prijedloge koje ste o vašim interesima, potrebama i izazovima dali kroz vaše poruke, ankete i druge kontakte. Izuzetno nam je drago objaviti da smo na tom tragu i kao direktni odgovor na vaše savjete i potrebe, pokrenuli platformu “3plus ŽIVOT”.

 

Cilj platforme je povezati 3plus obitelji, naše članove, u aktivnu zajednicu međusobne podrške, razumijevanja i dijeljenja iskustava i savjeta, a u početku će se bazirati na tematskim zatvorenim Facebook grupama, te ćemo periodično i na web stranicama naše Udruge objavljivati kraći pregled tema i savjeta koja proiziđu tih grupa.

 

Kako će tematske zatvorene grupe funkcionirati?

Teme koje smo prve pokrenuli su:

  • 3plus RODITELJSVTO: grupa s člancima, savjetima i drugim objavama vezanima uz život u 3plus obiteljima, odgoju djece i sl., a koja će biti i zajednica međusobne podrške 3plus roditelja, mjesto razmjene iskustava i sl.
  • 3plus RECEPTI: grupa u kojoj će se razmjenjivati recepti pogodni za velike obitelji, iskustva u dječjoj ishrani i sl.
  • 3plus OGLASNIK: grupa u kojoj možete prodavati, poklanjati ili razmjenjivati stvari ili svoje usluge drugim 3plus članovima.

U grupama možete postavljati svoja pitanja, dijeliti svoja iskustva s drugim 3plus obiteljima i biti dio aktivne i pozitivne zajednice, koja do sada na nacionalnom nivou nije imala svoje mjesto susreta i podrške. Uključenje u te grupe je dobrovoljno i besplatno, te možete birati u koliko se grupa želite uključiti i koliko ćete, kada i na koji način u njima biti aktivni.

 

Svaka od grupa ima svoje moderatore / administratore, koji se brinu da kultura i duh grupe budu u skladu s postavljenim ciljevima grupe i međusobno podržavajući. Oni će odobravati vaše objave i njima se možete obratiti sa svojim upitima na temu ili prijedlozima objava.

 

Tim udruge Obitelji 3plus će se potruditi čim bude moguće uključiti u grupu i stručnjake koji će moći davati i profesionalne savjete. Stoga, ukoliko je netko od vas ili vaših poznanika npr. nutricionist, kuhar, psiholog, psihijatar, logoped, pravnik ili sl., te bi želio zajednici 3plus obitelji doprinijeti i svojim znanjem, javite nam se na info@obitelji3plus.hr te ćemo vam se rado javiti direktno i razmotriti obostrane mogućnosti suradnje na dobrobit svih velikih obitelji.

 

Da bi naša zajednica bila još produktivnija i bogatija, preporučite svim 3plus obiteljima koje poznajete i s kojima ste u kontaktu, da se učlane u udrugu Obitelji 3plus. Direktne pogodnosti kroz Obiteljsku karticu već postoje, a povezivanjem ćemo mati još veću snagu i unaprijediti život za još više 3plus obitelji.

 

Za direktni pristup grupama možete kliknuti niže navedene poveznice:

Veselimo se zajedničkom bliskijem druženju sa svima vama i s budućim članovima, te pratite naše skore objave s uputama za učlanjenje.

 

Vaš tim udruge Obitelji 3plus

OSTALE VIJESTI