Izvješće o radu Udruge za 2020. godinu

Izvješće o radu Udruge za 2020. godinu

Iza nas su tri godine promoviranja obiteljskih vrijednosti i nastojanja da se stvore bolji uvjeti života za obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s troje ili više djece. U Izvješću o radu za 2020. godinu prikazane su najznačajnije aktivnosti i ostvareni rezultati udruge Obitelji 3plus u trećoj godini djelovanja.

 

Kakva godina je iza nas! Pandemija COVID-19 zatvorila je cijeli svijet, a Hrvatsku su dodatno pogodili i razorni potresi. No godina je to u kojoj smo otkrili i da je naše društvo puno heroja. Heroji su svi koji su uspjeli „preživjeti“ takvu godinu, a posebni su heroji sve super-mame i super-tate koji su preko noći postali učitelji i profesori, liječnici, psiholozi, pa čak i znalci o potresima, građevini i statici, te još možda i pomagali drugima u nevolji.

 

Dragi roditelji, ponosni smo na svakog od Vas! Na svaku skrivenu suzu, progutanu knedlu i zadnjim atomima snage izvučen osmijeh kojim svojim ukućanima i zajednici pokazujete veliku unutarnju snagu i glasno vičete: MOŽE SE! I mi vjerujemo da se može. Ne odustajemo u naglašavanju važnosti OBITELJI u zajednici, u traženjima da se dugoročne strategije u svim segmentima društva prilagode upravo prepoznavanju najboljeg ulaganja u budućnost, a to su naša djeca.

 

Kažu da su prve tri najvažnije. I evo nas, zajedno s vama uplovljavamo u nove avanture i ljepote kojima smo svakodnevno okruženi (uz napomenu da to obvezno uključuje i neprospavane noći :). Veselimo se novim izazovima koje ćemo uz vašu podršku lakše svladavati u budućnosti.

 

Upravni odbor udruge Obitelji 3plus

 

Cjelovito Izvješće o radu Udruge za 2020. godinu dostupno je OVDJE.

OSTALE VIJESTI