Kako uštedjeti? – 3plus mame savjetuju

Kako uštedjeti? – 3plus mame savjetuju

Život u velikim obiteljima zahtijeva dodatnu organizaciju, ali i snalažljivost po pitanju financija jer su troškovi znatno veći nego u malim obiteljima. To potvrđuju i 3plus mame Ivana Puljić i Nina Mašić koje u temi broja dnevnih novina 24sata (objavljenoj 9. studenoga 2020. godine) navode kako često planski kupuju na akcijama da bi olakšale svakodnevicu svojih 3plus obitelji.

 

„U veću nabavku obično idemo jednom mjesečno, tako da ja napravim popis namirnica koje nedostaju, a suprug pregleda letke i što je gdje na akciji…“, priča mama Ivana, dok mama Nina kaže „S vremenom sam shvatila da su neki proizvodi koje jako volimo uvijek negdje na akciji i više ih uopće ne kupujem na punoj cijeni…“.

 

Kako su obitelj Puljić i obitelj Mašić redovni članovi udruge Obitelji 3plus, uštede ostvaruju i korištenjem Obiteljske kartice kod raznih poduzeća/trgovina. „Redovito koristimo Obiteljsku karticu gdje god ju prihvaćaju, jer nam to bitno smanjuje izdatke tijekom cijele godine…“, kaže mama Nina, dok mama Ivana dodaje „Otprilike jednom u šest tjedana mogu dobiti na kasi sve cipele i šlape snižene još 20 posto, i to mi se jako isplati.“, a u Froddu daju i popust na Obiteljsku karticu udruge Obitelji 3plus, čime također značajno uštedi.

 

Cijeli intervju s mamom Ivanom i mamom Ninom objavljen u tiskanom izdanju i na internet portalu 24sata pročitajte OVDJE.

OSTALE VIJESTI