Održane četvrte Obiteljske igre bez granica

Održane četvrte Obiteljske igre bez granica

U subotu 1. lipnja 2024. održali smo „Obiteljske igre bez granica“ i piknik u Varaždinu u Starom gradu. U Varaždinu se okupilo dvadesetak obitelji, a dobra zabava nije izostala. Vrijeme nam je divno poslužilo.

 

„Obiteljske igre bez granica“ su sportsko-rekreativni događaj udruge Obitelji 3plus osmišljen za povezivanje obitelji, zajedništvo, sport i zabavu. U njemu sudjeluju i roditelji i djeca kroz niz raznih štafetnih i zabavnih igara poput potezanja užeta, skakanja u vrećama i slično. Događaj je namijenjen za sve obitelji, neovisno koliko djece imaju.

 

U Varaždinu se okupilo dvadesetak obitelji, a dobra zabava nije izostala. Vrijeme nam je divno poslužilo. Ovakvi događaji velika su radost za djecu, ali i roditelje koji uživaju u smijehu i radosti svoje djece, upoznavanju i povezivanju s drugim obiteljima, te zajedničkom sudjelovanju u sportskim igrama što često nemaju priliku. Obitelji se na poseban način povezuju kad ispred sebe imaju izazov koji zajedno trebaju savladati, a sve to uz puno navijanja i smijeha.

 

Zahvaljujemo i našim donatorima koji su doprinijeli malim zalogajima, pićem i darovima, Vindiji iz Varaždina, Pizzeriji Popolare iz Vidovca, Biovitalisu iz Turčina, Fanonu iz Petrijanca, te Accredo centru. Veliko hvala i našim volonterima Podružnice Obitelji 3plus – Varaždinska županija i Gradu Varaždinu za ustupanje prostora za održavanje igara.

 

Sve roditelje, a i ostale koji žele pratiti, poduprijeti ili postati članovi Udruge obitelji s troje ili više djece pozivamo da nam se jave na info@obitelji3plus.hr ili zaprate naše kanale komunikacije www.obitelji3plus.hr, FB: Obitelji3plus; IG: Obitelji3plus, LinkedIn: Obitelji3plus, Viber kanal: Obitelji 3plus.

 

 

 

OSTALE VIJESTI