Udruga Obitelji 3plus slavi šesti rođendan

Udruga Obitelji 3plus slavi šesti rođendan

Udruga obitelji s troje ili više djece (skraćeno: Obitelji 3plus) 13. siječnja 2024. slavi svoj šesti rođendan. Na taj dan prije točno šest godina održana je osnivačka skupština Udruge, a u šest godina djelovanja okupili smo gotovo 2000 obitelji u našu udrugu Obitelji 3plus. Iako se broj velikih obitelji u Hrvatskoj smanjuje, nastavljamo se zalagati za dobru budućnost obitelji i djece u Hrvatskoj.

 

Kroz proteklih 6 godina neumorno smo radili kako bi ostvarili našu misiju i podržali i okupili velike obitelji, te doprinosili stvaranju boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s troje ili više djece. Zahvaljujući našem članstvu, vrijednim volonterima, gospodarstvenicima i svim ljudima koji su prepoznali potrebe 3 plus obitelji danas imamo predstavnika velikih obitelji u društvu, imamo i dajemo glas roditeljima i djeci.

 

Postigli smo mnoge uspjehe, okupili smo više od 100 poduzeća koja podržavaju i prepoznaju potrebe 3plus obitelji. Organizirali smo okrugle stolove i sudjelovali na tematskim sjednicama, održali mnoštvo sastanaka te zagovarali za prava i potrebe obitelji, a posebno velikih obitelji. Zahvaljujući radu Europske konfederacije velikih obitelji – ELFAC doprinosili smo promoviranju 3plus obitelji i na Europskoj razini. Proveli smo i komunicirali nekoliko istraživanja o potrebama obitelji, educirali smo i okupljali roditelje i djecu, a kroz gostovanja u medijima komunicirali smo i promovirali ljepotu života u velikim obiteljima. Zahvaljujući našem vrijednom IT timu svi naši članovi imaju Obiteljsku karticu i sve vijesti na dlanu.

 

Bezbroj je sati rada iza nas i još više ispred, nastavljamo predano raditi za dobrobit obitelji s djecom, a osobito obitelji s troje ili više djece. Ukoliko se želite pridružiti našem timu i dati svoj doprinos jačanju položaja velikih obitelji i stvaranju boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, javite nam se, čekamo vas.

OSTALE VIJESTI