Najava prvog Sajma razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme

Najava prvog Sajma razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme

Podružnica udruge Obitelji 3plus – Grad Zagreb poziva Vas na prvi Sajam razmjene dječje odjeće, obuće, igračaka i ostale opreme koji će se održati 2. prosinca 2023. od 10 do 12 sati u shopping centru Point na prvom katu (Rudeška cesta 169a). Prijavite se.

 

Imaš viška odjeće, dječje opreme, knjiga za djecu i igračaka? Želiš nešto novo pokloniti svojim najbližima za sv. Nikolu ili Božić? Želiš upoznati druge obitelji i međusobno se povezati? Čuvaš prirodu te želiš poticati održivost višestrukim korištenjem stvari umjesto kupovanjem novih? Zanima te nešto više o našoj Udruzi?

Ako na jedno od ovih pitanja možeš odgovoriti s DA, onda je ovo pravi događaj za tebe!

 

Što je sajam razmjene?

Sajam razmjene je događaj na kojem možete besplatno razmijeniti predmete koje ne koristite za druge predmete koji bi Vama koristili. Razmjena nije direktna, već ostavljamo stvari koje poklanjamo, a izabiremo stvari koje nam trebaju. Višak će se donirati nekoj humanitarnoj organizaciji.

 

Tko može sudjelovati?

Na Sajam razmjene dobrodošle su sve obitelji, bez obzira na broj djece i njihovo članstvo u udruzi Obitelji 3plus.

 

Pravila Sajma razmjene:

  1. Prilikom dolaska, na info pultu potrebno je ostaviti predmete koje želite donirati (maksimalno 30). Volonteri će ih pregledat i za svaki predmet dati Vam kupon, koji možete zamijeniti za željene predmete iz ponude.
  2. Svi mogu donositi predmete čitavo vrijeme dok traje Sajam, no uzimanje predmeta prvih sat vremena (10 – 11 sati) bit će moguće samo članovima udruge Obitelji 3plus (uz predočenje obiteljske kartice), a idućih sat vremena (11 – 12 sati) i onima koji nisu članovi Udruge.
  3. U obzir dolaze dječja odjeća, obuća, igračke i ostala dječja oprema (ne uključujući veliku opremu kao što su kreveti, kolica, autosjedalice i slično, ni sitne predmete kao što su ukrasi za kosu, sitne igračke, čarape, donje rublje…).
  4. Važno je da je sve očuvano, čisto, u funkciji i ispravno. Volonteri imaju pravo i odbiti primitak nekih predmeta ukoliko se ne uklapaju u pravila Sajma.

 

Prijave:

Radi što bolje organizacije Sajma, molimo Vas da se prijavite OVDJE.

 

Ukoliko dolazite s djecom (starosti do 12 godina), podsjećamo da se u shopping centru Point nalazi igraonica Šareni balon koja, kao partner Obiteljske kartice, nudi čuvanje djece po dodatno sniženim cijenama za vrijeme održavanja Sajma razmjene.

 

U nadi da će Sajam razmjene biti na korist našim članovima kao i ostalim obiteljima, radosno Vas očekujemo!

 

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoće molimo da se javite na adresu e-pošte: info@obitelji3plus.hr.

 

OSTALE VIJESTI