Poziv na sjednicu Zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus – Varaždinska županija

Poziv na sjednicu Zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus – Varaždinska županija

Upravni odbor udruge Obitelji 3plus, temeljem Statuta i Pravilnika o radu podružnica i drugih ustrojstvenih oblika Udruge obitelji s troje ili više djece, donio Odluku o osnivanju podružnice udruge Obitelji 3plus – Varaždinska županija.

 

Svrha Udruge je doprinositi stvaranju boljih uvjeta života za obitelji u Hrvatskoj, a osobito onih s troje ili više djece. Osnivanjem podružnica Udruga želi svoje djelovanje približiti svim obiteljima diljem Hrvatske, te vjerujemo kako ćemo kroz podružnice na županijskoj razini omogućiti lakšu i uspješniju međusobnu suradnju naših članova na dobrobit obitelji s troje ili više djece. Kao redovni član Udruge automatizmom činite zbor članova podružnice na čijem području imate prebivalište, čime stječete prava da birate i budete birani za voditelja podružnice, koji je ujedno i predstavnik podružnice u Skupštini Udruge.

 

Odluku o raspisivanju izbora za voditelje podružnice Udruge s pozivom svim redovnim članovima Udruge, koji to žele, o načinu podnošenja kandidatura za navedenu funkciju, prijedlog dnevnog reda i ostale informacije potražite OVDJE.

 

Pozivamo redovne članove Udruge s područja Varaždinske županije da prisustvuju zboru članova svoje podružnice, a sve zainteresirane da podnesu kandidaturu za voditelja. Za sva eventualna pitanja slobodno nam se obratite na adresu e-pošte: info@obitelji3plus.hr.

 

Sjednica Zbora članova podružnice udruge Obitelji 3plus –Varaždinska županija održat će se 5. prosinca 2023. s početkom u 17:30 sati u Varaždinu, na adresi Trg slobode 11.

 

Molimo Vas da svoj dolazak obavezno potvrdite na info@obitelji3plus.hr .

 

Odluku o osnivanju podružnice Udruge obitelji s troje ili više djece – Varaždinska županija potražite OVDJE.

 

Vaša udruga Obitelji 3plus

OSTALE VIJESTI