Na Skupštini udruge Obitelji 3plus izabrano je novo vodstvo Udruge

Na Skupštini udruge Obitelji 3plus izabrano je novo vodstvo Udruge

Na skupštini udruge Obitelji 3plus, koja je održana 4. srpnja 2023., izabrano je novo vodstvo Udruge. Nakon što je na poziciji predsjednika Udruge pet i pol godina uspješno i predano služio dr. sc. Ivan Malbašić, Skupština je za novog predsjednika Udruge izabrala dr. sc. Kristiana Jambrošića.

 

Novi predsjednik Udruge dr. sc. Kristian Jambrošić iskusan je član 3plus zajednice, jedan od osnivača Udruge te član Upravnog odbora od samog početka djelovanja Udruge. Dr. sc. Kristian Jambrošić na mjesto predsjednika donosi obilje iskustva i stručnosti, budući da je obnašao i obnaša različite uloge u znanstvenom, stručnom i neprofitnom sektoru. Dr. sc. Kristian Jambrošić dobro je upoznat s misijom i vrijednostima organizacije, a njegovo razumijevanje aktualnih problema, zajedno s njegovom strateškom vizijom, pruža sve potrebne pretpostavke za daljnje uspješno vođenje udruge Obitelji 3plus i stvaranje društva koje brine o obiteljima, a osobito onih s troje ili više djece.

 

Izražavamo veliku zahvalnost dosadašnjem predsjedniku dr. sc. Ivanu Malbašiću koji je prethodnih pet i pol godina neumorno i predano radio na postavljanju temelja i prvim koracima udruge Obitelji 3plus. Na kapitalu koje nam ostavlja novo vodstvo Udruge može nastaviti graditi i doprinositi stvaranju boljih uvjeta života za sve obitelji u Hrvatskoj, a posebno za obitelji s troje ili više djece. Dr. sc. Ivan Malbašić i dalje će služiti obiteljima s troje ili više djece i udruzi Obitelji 3plus svojim djelovanjem na međunarodnoj razini, i to kao član Upravnog odbora Europske konfederacije velikih obitelji (ELFAC), te kao član Savjeta udruge Obitelji 3plus.

 

OSTALE VIJESTI