Najava projekta “Roditeljske vještine za zdrave obitelji”

Najava projekta “Roditeljske vještine za zdrave obitelji”

Udruga Obitelji 3plus, uz podršku Grada Zagreba, organizira i provodi projekt „Roditeljske vještine za zdrave obitelji“ kojim želi osnažiti obitelji s područja grada Zagreba za očuvanje i unaprjeđenje zdravlja svih članova obitelji.

 

Kroz projekt ćemo organizirati nekoliko edukativnih treninga na kojima će roditelji s djecom različitih životnih dobi, uz vodstvo trenera, pokazati kako možemo vježbati u različitim životnim situacijama – kod kuće i u parku, s naglaskom na dobrobiti boravka u prirodi za zdrav psiho-motorički razvoj djece.

 

Stvaranje zdravog obiteljskog okruženja postaje prava avantura, a obitelji s više djece sve teže pronalaze vrijeme za tjelovježbu. Kako bismo doprinijeli osnaživanju roditelja, prepoznali smo mnoštvo svakodnevnih situacija poput boravka s djecom na igralištu, u domu i prirodi koje, uz potrebna znanja i priručne rekvizite iz redovnog života, možemo iskoristi za prilagođenu i zabavnu tjelovježbu na dobrobit svih članova obitelji. Video materijali snimanih treninga bit će dostupni svim roditeljima na YouTube kanalu i na društvenim mrežama Udruge.

 

Besplatne edukativne treninge organiziramo 9. i 10. prosinca 2022. u Zagrebu, u trajanju od 60 minuta.

 

Prijave se vrše putem online obrasca: https://bit.ly/3tTfkTj

OSTALE VIJESTI