Vaš doprinos čini razliku – podržite naše djelovanje!

Vaš doprinos čini razliku – podržite naše djelovanje!

Obitelji s troje i više djece danas se nalaze pred brojnim izazovima, od usklađivanja poslovnih i obiteljskih obaveza, inflacije koja pogađa budžete velikih obitelji još i više, pa do nekad neprimjerenih komentara okoline na broj djece. Udruga Obitelji 3plus stoga pokreće brojne inicijative i projekte kako bi velikim obiteljima dala priznanje i podršku koju one zaslužuju.

 

No, trebamo Vašu pomoć kako bismo mogli pokrenuti nove inicijative i osigurati još više pogodnosti za velike obitelji. Svojom donacijom pomažete nam u razvoju novih projekata i nalaženju novih partnera Obiteljske kartice. Pozivamo Vas da podržite naše djelovanje i tako pomognete 3plus obiteljima, poput Vaše.

 

Svaki Vaš, pa i najmanji doprinos, je od neprocjenjive vrijednosti za našu zajednicu i čini razliku.

 

Donacije od sada možete uputiti jednostavnije nego ranije, i to putem mobilne aplikacije “ThankYou Hrvatska”, koju možete preuzeti na ovom linku: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gratigroup.thankyou.app

 

 

Svoju donaciju u iznosu prema Vašim mogućnostima možete uplatiti i preko sljedećeg QR koda, tj. na sljedeći IBAN Udruge:

 

Račun: HR0741240031133001149
Primatelj: OBITELJI 3PLUS
Model: 00
Poziv na broj: UNESITE SVOJ OIB
Opis plaćanja: DONACIJA ZA OBITELJI 3PLUS

 

Ukoliko bi svaka naša obitelj svaki mjesec dala donaciju od samo 10 kn, što je prosječna cijena jedne šalice kave u lokalu, udruga Obitelji 3plus mogla bi pokrenuti po dva projekta godišnje više nego do sada.

 

Možete nam uputiti i svoje prijedloge za projekte i inicijative koje bismo mogli pokrenuti Vašim donacijama, na e-mail adresu: info@obitelji3plus.hr.  

 

U ime zajednice velikih obitelji, unaprijed zahvaljujemo na svakom Vašem doprinosu!

 

Vaša udruga Obitelji 3plus

OSTALE VIJESTI