BALONMANIA

Pokloni i knjige
Kultura i zabava

Tvrtka Dominion d.o.o. osnovana je 1994. g. i bavi se veleprodajom i maloprodajom balona, balonske opreme i pribora, tiskanjem balona i balonske dekoracije po narudžbi (BALONMANIA Products).

 

Osim balona u njihovoj ponudi nalaze se i strojevi i sirovine za izradu popcorna, šećerne pjene, hot doga, nachosa i druge opreme za zabavnu hranu (FUNFOOD Products). U BALONMANIA Balloons & Party Shopovima na jednom mjestu nalazi se široki izbor kvalitetnih artikala i usluga poput balona i dekoracije za  rođenje i dječje rođendane, aranžmana za odrasle, sve za djevojačke i momačke večeri, balonske dekoracije, eksplozije i ukrasi za svadbe, tematski party u boji za djecu i starije.

 

Redovnim članovima udruge Obitelji 3plus Dominion d.o.o. pruža 10% popusta na sve proizvode i usluge u fizičkim trgovinama i putem web shopa. Popust se ostvaruje predočenjem Obiteljske kartice.

 

 

Dominion d.o.o.

Nedelišće, Vrtna 38a

Tel: 040 821 310

 

Zagreb, Heinzlova 47a

Tel: 01 2917 980

https://www.dominion.hr/hr/

info@dominion.hr

PARTNERI UDRUGE SU I:

Watch-A-Porter

Watch-A-Porter

Ljepota; Odjeća i obuća

Vrijeme nikad nije bilo više fashion i trendy uz ponudu najnovijih kolekcija muških i ženskih satova za svaku priliku. Saznajte sve o svom omiljenom modnom dodatku.

Pročitajte više...

TRCZ AUTOMOBILI

TRCZ AUTOMOBILI

Prijevoz

Tržišni lider u prodaji rabljenih automobila s više od 2.500 prodanih automobila u godini. Uz prodaju rabljenih vozila nudi i širok spektar ostalih povezanih usluga.

Pročitajte više...

GHETALDUS OPTIKA

GHETALDUS OPTIKA

Zdravlje

Najprepoznatljivija i najveća tvrtka u optičkom sektoru u Hrvatskoj s višedesetljetnom tradicijom izvrsnosti izrade optičkih pomagala i 86 poslovnica diljem Hrvatske.

Pročitajte više...